Rekruttering

Express Rekruttering leverer fleksible og effektive løsninger for deg som skal ansette!

Rett person på 3-6 uker

Express Rekruttering er til for å forenkle våre kunders hverdag. Det trenger slett ikke ta lang tid eller være kostbart å hyre et rekrutteringsbyrå.

Vi tilbyr rekrutterings- og bemanningstjenester på landsdekkende basis, og løser våre oppdrag på 3-6 uker. Uansett hvor. Vi rekrutterer til alle typer stillinger, og er nyskapende og effektive i vår metodikk. 

Kvalitetsbevisst, kostnadseffektivt og smart. Vi har prosesser tilpasset dagens og fremtidens arbeidsmarked!

Dette er et rekrutteringskonsept i tiden, som både har fokus på pris og løsningstid. Å få den rette personen på plass trenger nemlig ikke ta lang tid eller være kostbart.

Et høyt antall generelle intervjuer hver uke gjør at vi alltid kan være i forkant og fortsette å holde prisene lave. Ofte har vi kandidaten på plass allerede før vi mottar oppdraget.

Vi bruker moderne og relevante tester slik at du som kunde kan være sikker på at kvaliteten i utvelgelsen blir ivaretatt. Alle våre kandidater blir intervjuet, referansesjekket og testet gjennom anerkjente testverktøy fra Cut-e.

Som en del av vårt fokus på kvalitet og kontinuerlig forbedring, er vi sertifisert gjennom DNV GL sin standard for rekrutteringspersonell og godkjent «Revidert arbeidsgiver» . 

Sannsynligvis har vi Norges raskeste og mest presise rekrutteringstilbud! 

Spesialistområder

Vi leier også ut våre sertifiserte rekrutteringseksperter! Les gjerne mer om vårt on-site konsept.

Ta kontakt med oss for å høre hvordan vi kan bistå din bedrift på best mulig måte!

Tom Erik Øverbø     adm@express.no / +47 920 88 686