Vil du være med på vår satsning innenfor bærekraftige bygg i Veidekke Norge?

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Gruppeleder Miljø Bygg
Arbeidsgiver:
Veidekke Entreprenør AS
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Snarest
Antall stillinger:
1
Nettside:

Daglig leder og Rådgiver

Kathrine Evenmo Ervik

+4790060553

kathrine@express.no

Rådgiver

Anette Hammersgård

+4747311896

anette@express.no

Vi ser etter en engasjert gruppeleder som skal være med på å utvikle og drive vår satsning innenfor bærekraftige bygg i Veidekke Norge.

Hos oss kommer du inn i et hyggelig og høykompetent fagmiljø innenfor miljørådgivning, og en avdeling preget av sterke vekstambisjoner. Vi er en arbeidsgiver som virkelig tar miljø på alvor og som er ambisiøse i våre miljømål!                                                                                                                                                                                                               

I Veidekke arbeider vi hardt med vårt mål om netto nullutslipp innen 2045. Dette innebærer å kutte klimagassutslipp fra både egen virksomhet, men også fra vår verdikjede – i tråd med Parisavtalens intensjoner (https://www.veidekke.no/aktuelt/pressemeldinger/skal-bli-klimanoytralt-innen-2045). Veien mot netto null innebærer at vi skal fortsette vårt utviklingsarbeid innenfor innovative, sirkulære og ressurseffektive løsninger. Vi skal nå våre mål gjennom godt samarbeid med våre kunder, leverandører og ved å sammen skape og gjennomføre de beste prosjektene.

Som gruppeleder bygg har du resultat- og personalansvar for et team som arbeider med rådgivning inn mot Veidekkes byggavdeling. Dette er et team hvor vi ønsker vekst fremover, utover dagens 4 dyktige medarbeidere. Du vil lede gruppen og gruppens arbeidsleveranser, og vil også selv arbeide direkte med prosjekter og utvikle konsepter for våre byggeprosjekter. Du vil i stor grad få muligheten til å påvirke de løsningene vi tilbyr til våre kunder og samarbeidspartnere.

Som ansatt hos oss vil du inngå i avdelingen Miljø Norge – og bli en kollega med et erfarent og tverrfaglig team bestående av 17 fagrådgivere innenfor både bygg, anlegg og industri. Hos oss vil du inngå i en gruppe mennesker som brenner for å utvikle og finne gode løsninger, samt elsker å iverksette løsningene i våre prosjekter. Vi ønsker kontinuerlig utvikling av din egen og vår felles kompetanse. Vi setter erfaringsdeling høyt og løser gjerne kompliserte utfordringer i fellesskap. Ved å jobbe med miljø i Veidekke er du i dialog med kunder, kollegaer i Veidekke og eksterne interessenter med ulike innfallsvinkler og behov, noe som skaper en interessant og variert arbeidshverdag.
Vi søker etter en person som liker å arbeide med problemstillinger tilknyttet miljø og bærekraft i byggebransjen, som ønsker å få gjennomslag for gode ideer og som vil sitte i førersetet for å utvikle og bidra til økt vekst av vårt team innen miljø i bygg.

Kvalifikasjoner

  • Relevant høyere utdanning
  • Erfaring med og interesse for bygg og bærekraft
  • Kjennskap om BREEAM og klimagassregnskap

Personlige egenskaper

  • Du må ønske å lede og utvikle medarbeidere
  • Du må like komplekse leveranser og krevende kunder
  • Du må være en problemløser ved at du evner å forutse og identifisere problemer, samt utvikle effektive, fornuftige og praktiske løsninger på disse
  • Du må være positiv og arbeide konstruktivt under press og når du møter motgang
  • Du må sette deg utfordrende mål og jobbe målrettet og hardt for å nå disse
  • Du må være en lagspiller ved at du deler egne ideer og bygger videre på andres, samt at du liker å samarbeide med andre og ønsker inngå kompromisser for å få til de beste løsningene

Ønsker du mer informasjon om stillingen, er du velkommen til å kontakte Express Rekruttering AS. Dersom du er interessert i å søke, holder det å legge inn ditt navn og telefonnummer så kontakter vi deg! 

Om arbeidsgiveren

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag NOK 38 milliarder, og halvparten av de 8 100 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Daglig leder og Rådgiver

Kathrine Evenmo Ervik

+4790060553

kathrine@express.no

Rådgiver

Anette Hammersgård

+4747311896

anette@express.no