Vil du være med på relansering av smart?

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
produkt- og ordrespesialist
Arbeidsgiver:
BERTEL O STEEN AS
Sted:
LØRENSKOG
Søknadsfrist:
Snarest
Antall stillinger:
1
Nettside:

Rådgiver

Margit Haugen

+4792264344

margit@express.no

Rådgiver

Agnes Fyrand-Bakke

+4748121805

agnes@express.no

Er du en person som trigges av å jobbe med sterke merkenavn og vil skape en forskjell i markedet? smart relanseres som en ny merkevare i det globale markedet, og Bertel O. Steen er importør av smart til Norge. I den forbindelse søker vi nå etter en engasjert medarbeider i stillingen som produkt- og ordrespesialist. 

I denne stillingen vil du være en viktig lagspiller i produkt- og ordreflyten mellom fabrikk, importør og forhandler. Du vil jobbe tett med smart sine representanter fra fabrikken, våre forhandlere og ikke minst være en ressursperson internt, i en avdeling med mange flinke kollegaer og et godt arbeidsmiljø. 
smart teamet er lokalisert på Lørenskog. Her har vi ansvar for hele forretningsvirksomheten knyttet til distribusjonen og merkevarebyggingen i det norske markedet. 
Stillingen rapporterer til Merkesjef smart.
 
Hovedoppgaver:

 • Ansvar for produktinformasjon, prislister og systemoppdateringer, inkl tilrettelegging av salgs- og grunndata i systemer
 • Produkt- og systemopplæring hos forhandlere
 • Utvikle og ivareta gode relasjoner mot fabrikk, forhandler og kunder
 • Ansvarlig for oppfølging av ordre og fakturering 
 • Analyser for å sikre vår konkurransekraft for de ulike modellene
 • Bistå med administrative oppgaver

 
Ønskede kvalifikasjoner:

 • 1 – 4 års relevant arbeidserfaring 
 • Helhetsforståelse for sammenhenger mellom import- og forhandlerdrift
 • God økonomi- og forretningsforståelse
 • Gode kommunikasjonsevner, både skriftlig og muntlig
 • Gode IT-ferdigheter (Office, IFS)
 • Flytende norsk og engelsk språk – muntlig og skriftlig
 • Relevant utdanning fra høyskole eller universitet 

 
Du er en strukturert, nøyaktig og resultatorientert person, som kan selvstendig identifisere og løse oppgaver. Du synes det er gøy med varierte arbeidsoppgaver og er en utpreget lagspiller. Vi vil tilby deg en spennende og utfordrende stilling knyttet til utviklingen av en ny merkevare, med gode muligheter for å påvirke hvordan du og rollen utvikles, samt trekke på alle mulighetene som ligger i å jobbe i et av Norges ledende bilkonsern.

Høres dette interessant ut? Da anbefaler vi deg å søke. 

 

Om arbeidsgiveren

Bertel O. Steen AS importerer bilmerkene Mercedes-Benz, Kia, Peugeot, Citroën, DS, Opel, smart®, Alfa Romeo, Fiat, Jeep, Setra og Fuso til Norge. Hovedtyngden av salget skjer gjennom vår egeneide forhandlerkjede. Konsernet er også en stor aktør innen bilfinans, verksteddrift og eiendomsvirksomhet.

Bertel O. Steen har et formål og en ambisjon som uttrykker at «Vi bringer kundene og samfunnet fremover på en ansvarlig og enklere måte». Vårt formål er å gjøre mobilitetshverdagen for våre kunder bekymringsløs. Vi jobber hele tiden for å utfordre det etablerte, utvikle oss og tjenestene våre til kundens beste. Vi bryr oss om hver eneste kunde, om samfunnet og om hverandre. Alt handler om det beste lagspillet. I Bertel O. Steen er vi stolte av jobben vår. Vi er sannferdige og til å stole på. Vi gir oss ikke før kunden er fornøyd og resultatet er av høyest mulig kvalitet.

Selskapet har totalt ca. 2 500 medarbeidere. Hovedkontoret ligger i Lørenskog kommune.

Rådgiver

Margit Haugen

+4792264344

margit@express.no

Rådgiver

Agnes Fyrand-Bakke

+4748121805

agnes@express.no