Vil du være med på Northug sitt vinnerlag?

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
E-Commerce Manager
Arbeidsgiver:
Brand Assist AS
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
snarest
Antall stillinger:
1
Nettside:

Rådgiver

Annabel Tveit

+4797959303

annabel@express.no

LinkedIn

Daglig leder

Kathrine Evenmo Ervik

+4790060553

kathrine@express.no

LinkedIn

Merkevaren Northug™ har hatt en solid vekst siden oppstarten i 2019. Nå ser de etter en erfaren og selvstendig E-Commerce Manager som vil være med på vinnerlaget.

Etter langrennskarrieren var det en selvfølge for Petter Northug å finne en ny arena å konkurrere på. Noe nytt å mestre og igjen kjempe i toppen med de beste. Petters nådeløse vinnerinstinkt gjenspeiler seg i livsstilproduktene fra Northug™.

Jon Inge Gullikstad, daglig leder i Brand Assist AS, forteller at alle i selskapet er opptatt av å gjøre det bra, og har et utpreget konkurranseinstinkt – privat og på jobb. 

Vi ser etter en vinnerskalle som vår nye E-Commerce Manager!
Kollegaene får energi av å være med å forme selskapet og styre det i riktig retning. — Du vil få muligheten til å påvirke merkevaren Northug™, og sørge for at vi når de målene vi har satt oss, forteller Jon Inge om rollen.

— For å lykkes er det viktig at du har sterk gjennomføringsevne, og trives med å ha mange baller i luften. Ingen dager er helt like, sier han.

Vi ser for oss at dette beskriver deg:

 • Minimum 3 års erfaring fra oppstart, utvikling og/eller drift av nettbutikk
 • Kan vise til gode salgsresultater innenfor retail med budsjettansvar
 • Erfaring med SEO, PPC og Google Analytics
 • Kremmer med salgsdriv og et analytisk blikk
 • Interesse for markedstrender og utviklingen innenfor E-Commerce
 • Opptatt av tall og resultater
 • Resultatansvar for nettbutikken
 • Relevant utdanning innen E-Commerce

Hva gjør en E-Commerce Manager for Northug™?
Petter lyser opp av engasjement når han forteller om rollen. — Dette er en nyopprettet stilling, som vil si at du har mulighet til å forme din egen hverdag. Du vil være en svært viktig del av Northug™ sin kontinuerlige vekst med et stort budsjettansvar på netthandel, fastslår han.

Petter forteller videre at det er nødvendig at du har erfaringen som skal til for å lede nettbutikken. Du skal være en fagperson. Selskapet vokser raskt og trenger derfor en kompetent person til å styre de inn mot målstreken. Stillingen er både operativ og strategisk – her er det muligheter for å ha stor påvirkning.

— Vi søker en erfaren E-Commerce Manager som kan gå rett inn i matchen og prestere. Det er store endringer i markedet og vi må evne å snu oss raskt rundt. Tempoet er høyt og digitaliseringen i netthandel går fort. Det er et såkalt «Game Changer» marked, og vi skal være med å sette agendaen, sier Petter. — Litt som Petter gjorde i langrennssporet, skyter Jon Inge inn med et smil.

Dette blir din rolle som E-Commerce Manager for Northug™:

 • Drifte og videreutvikle selskapets nettbutikk
 • Innholdsproduksjon og vedlikehold
 • Optimalisere kundereisen i butikken
 • Skape engasjement og trafikk i nettbutikken
 • Øke konvertering til salg og oppsalg/mersalg
 • Jobbe med B2B og B2C
 • Benytte Visma.net og Gurusoft


Vi er en god nummer 2
Eierne av Brand Assist AS, kan se tilbake på flere spennende reiser med andre kjente merkevarer. Ulvang, Bavac, Kygo Life og Johaug er kjente merkenavn for mange. I fjor satset de på å lansere Northug™, og har ikke sett seg tilbake siden.

— Vi så et hull i markedet og satset, forteller Jon Inge entusiastisk. Vi så ingen tydelig nummer 2 på sportsbriller, og tenkte at her må vi inn. Vi lanserte sportsbrillene våre august 2019 og har på rekordtid etablert Northug-produktene som en sterk konkurrent i kategorien.

Jon Inge forteller at Petter har vært en viktig del av suksessen. Han har vært svært involvert i utviklingen av sportsbrillene, og pushet grensene for å skape noe innovativt og som møter hans kvalitetsstandarder. Petter har samarbeid med den kjente industridesigneren Bård Eker og Eker Design for å skape det beste resultatet. Det måtte være et produkt han selv ønsket å bruke.

Et lite gründermiljø i sterk vekst
Med Northug™ ønsker Petter og Brand Assist AS å inspirere utøvere i alle idretter til å finne sitt indre beist, overgå egne forventninger og bli en enda råere versjon av seg selv.

Tiden fremover blir spennende for selskapet, da de skal lansere en kleskolleksjon, som vil bli en viktig del av merkevaren. — Hos oss er det aldri kjedelig, og vi har alltid et par prosjekter på gang, sier Petter med et smil.

Er du klar for å gi gass?
Har du den rette utdannelsen og erfaringen? Tror du at du vil passe inn hos Brand Assist AS sammen med Petter og gjengen? Da håper vi at du søker på stillingen – vennligst klikk på «SØK HER».

Ta kontakt med Annabel Tveit  i Express Rekruttering dersom du har noen spørsmål om rollen som E-Commerce Manager for Northug™. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Om arbeidsgiveren

Brand Assist AS er et selskap som utvikler, designer, markedsfører og selger produktmerkevaren Northug.

Northug Sportsbriller ble lansert i august 2019. Flere relevante kategorier under merkevaren Northug er under utvikling og lanseres om kort tid.

Selskapet eies av bl.a. Petter Northug, Jon Inge Gullikstad og Frank Solli.

Rådgiver

Annabel Tveit

+4797959303

annabel@express.no

LinkedIn

Daglig leder

Kathrine Evenmo Ervik

+4790060553

kathrine@express.no

LinkedIn