Vil du være med å skrive norsk sko-historie?

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Salgskonsulent
Arbeidsgiver:
Gaitline AS
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Snarest
Antall stillinger:
1
Nettside:

Daglig leder og Rådgiver

Kathrine Evenmo Ervik

+4790060553

kathrine@express.no

Rådgiver

Margit Haugen

+4792264344

margit@express.no

GaitLine søker en dyktig salgskonsulent med glød og drivkraft for entreprenørskap! 
Her får du muligheten til å være med å skape et norsk sko-eventyr, i et arbeidsmiljø preget av entusiasme og masse engasjement. Du vil jobbe med store aktører innen Retail, spesielt Sport, Mote og Helse/Velvære. Du blir en del av et team som skal skal være med å sikre at vi fortsetter å vinne markedsandeler gjennom strukturert salgsarbeid i hele Norge. 
Til denne rollen leter vi etter deg som enkelt får kontakt med folk, har sterk gjennomføringsevne og kan "deliver happiness".  
Kjenner du deg igjen? Bor du i Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Trondheim eller Tromsø? For oss spiller det ingen rolle hvor du bor: Du kan uansett søke! 

Arbeidsoppgaver: 

I stillingen skal du selge til både nye og eksisterende kunder i Norge, og Norden. Dette kan foregå gjennom fysiske møter, men også digitalt. Din jobb er å bygge tette relasjoner, og være en støttespiller i forhold til bla. vareeksponering i butikk og kampanjeplanlegging.  Planlegging, tilrettelegging og gjennomføring av eventer, må du også regne som en av dine arbeidsoppgaver.
Det følger et spennende og viktig opplæringsansvar med denne rollen, og en del av ditt ansvar og suksesskriteriet for å lykkes er å holde kurs og engasjerende opplæring for våre kunder. GaitLine skoens teknologi er konstruert for å påvirke menneskets kroppsholdning og bevegelsesfunksjon (biomekanikk). Fagopplæring av selgere er av stor betydning for god kommunikasjon med kundene.
Man må regne med en del reisevirksomhet i en slik rolle, men dette vil kunne planlegges på både lang og kort sikt. 

Egenskaper og kvalifikasjoner: 

Vi tror du har salgserfaring, og vet hva det vil si å dra ut på salgsbesøk hos kunder.  Dette er ikke et absolutt krav, men en fordel. Fordi du skal treffe mange ulike type mennesker er vi avhengige av at du er en sterk relasjonsbygger, med genuin interesse for dem du treffer på din vei. Kanskje har du helsefaglig, eller idrettsfaglig bakgrunn? 
De som lykkes hos oss ser ofte muligheter der andre ser utfordringer, og du vil få bruk for disse holdningene i hverdagen. 
Det er et stort pluss om du har en aktiv livstil og er interessert i menneskekroppen.
Du kan se frem til interessant fagkunnskap omkring det stående og gående menneske. Det er derfor et «must» at du er interessert i å sette deg inn i litt human anatomi og hvordan sko faktisk påvirker oss i hverdagen.  Dette for å betjene vårt kundesegment og begrunne våre produktfordeler.
Gode kommunikasjonsevner, skriftlig og muntlig, på norsk og engelsk. Stor fordel med andre skandinaviske språk også. 
Førerkort klasse B er et absolutt krav. 

Hva GaitLine tilbyr?

  • Gode markedstilpassede betingelser og mulighet til å strukturere egen arbeidshverdag
  • En viktig rolle i selskapet med stor mulighet for å være med å skape vekst 
  • Spennende, variert og internasjonalt miljø
  • Faglig sterkt miljø innen forskning, innovasjon, design, produksjon og sourcing
  • En unik mulighet til å være med på å skape en internasjonal markedsaktør innen skobransjen, en bransje som omhandler noen av verdens ledende merkevarer

Ønsker du mer informasjon om stillingen er du velkommen til å kontakte Express Rekruttering AS. Vi ser frem til å høre fra deg! 

Om arbeidsgiveren

GaitLine et norsk, innovativt skomerke med en unik skoteknologi. Den patenterte sålen er basert på biomekanikk, forskning på menneskekroppen, samt 15 års erfaring fra Olympiatoppen med utøvere som har tatt over 300 OL og VM medaljer.
Nå tar vi markedsandeler i Norden, Europa og USA. Veksten skjer gjennom tradisjonell varehandel i sport, mote og helse og gjennom digitale kanaler. Vi trenger nå Norges råeste lagspiller for å ta oss videre.

Daglig leder og Rådgiver

Kathrine Evenmo Ervik

+4790060553

kathrine@express.no

Rådgiver

Margit Haugen

+4792264344

margit@express.no