Vil du være med å åpne nytt proffsenter?

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Butikkmedarbeider
Arbeidsgiver:
OPTIMERA AS
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Søknader behandles fortløpende
Antall stillinger:
5
Nettside:

Rådgiver

Agnes Fyrand-Bakke

+4748121805

agnes@express.no

Rådgiver

Margit Haugen

+4792264344

margit@express.no

Klar for nye utfordringer? Vil du være med på en spennende reise? Ønsker du å få sette ditt preg på en helt ny butikk og bidra fra oppstart? Vi etablerer ny butikk i Osloregionen og søker etter flere medarbeidere!

Til ny butikk på Helsfyr søker vi selgere til inne- og utebutikk.
I vår nye Montasjeutstyrbutikk og Optimera Proffsenter skal vi være en spesialist innenfor montasjemateriell og sørge for at våre kunder får god rådgivning, veiledning og det beste sortimentet. Vi er ekspertene på verktøy, festemidler og arbeidsklær og leverer alt innen byggevarer. Vi skal gjøre alt for at våre kunder skal få best mulig service!
Tar du utfordringen?
Du vil få stor mulighet til å være med å etablere, sette ditt preg på og påvirke utviklingen av en ny Montasjeutstyrbutikk og Optimera Proffsenter. I tillegg får du en spennende hverdag med gode muligheter for personlig utvikling. Som ansatt hos Optimera vil du få tilgang til Optimera Akadmeiet, en solid og innholdsrik opplæringsplattform. 
 
Som selger i inne-/utebutikk vil dine arbeidsoppgaver bestå av:
–  Salg til kunder i hele butikken
–  Gjennomføring av tildelte oppgaver og ansvarsområder
–  Varepåfyll og varetelling
–  Bidra til trivsel blant våre kunder og yte god kundeservice
–  Bidra til godt arbeidsmiljø og trivsel blant kollegaer
– Truckkjøring, for ansatte i utebutikk 

Arbeidstiden vil være mandag – fredag. 

Vi jobber etter vår visjon; «Sammen bygger vi vinnere» og nå håper vi du vil være med å bygge flere vinnere sammen med oss! Du setter kunden i fokus og møter han/henne med personlig service, fagkunnskap og forståelse rundt verktøy, festemidler, arbeidsklær og byggevarer. Du har en innstilling om at alle utfordringer kan løses med riktig verktøy og riktig utstyr og du kjenner deg igjen i våre verdier; Offensiv, Profesjonell og Personlig.
Høres dette spennende ut? Vil være med på vekst og utvikling i en splitter ny butikk i Optimera? Da hører vi gjerne fra deg.

Har du spørsmål til nyetableringen eller stillingene overfor, er du velkommen til å ta kontakt med oss i Express Rekruttering, Agnes Fyrand-Bakke | agnes@express.no eller Margit Haugen | margit@express.no. 
Vi gleder oss til å høre fra deg!

Om arbeidsgiveren

Optimera er Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med mer enn 160 utsalgssteder, 1900 ansatte og over 10 milliarder i omsetning. Virksomheten innbefatter Optimera Proff, Optimera Handel, Optimera Logistikk, Optimera Byggsystemer og kjedene Montér, Flisekompaniet og Byggi.

Optimera er en del av det internasjonale konsernet Saint-Gobain, som har 170.000 medarbeidere i 67 land og er Europas største distributør av byggevarer.

Rådgiver

Agnes Fyrand-Bakke

+4748121805

agnes@express.no

Rådgiver

Margit Haugen

+4792264344

margit@express.no