Vil du jobbe med rekruttering i et av landets ledende kompetansehus?

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Rådgiver rekruttering
Arbeidsgiver:
For kunde
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Snarest
Antall stillinger:
1
Nettside:

Daglig leder

Kathrine Evenmo Ervik

+4790060553

kathrine@express.no

LinkedIn

Rådgiver

Malin Hansen Stenqvist

+4741752981

malin@express.no

LinkedIn

For vår kunde søker vi nå en dyktig og engasjert senior Rådgiver innenfor rekruttering! 
Hos vår kunde vil du få mye selvstendig ansvar. Du vil være en viktig rådgiver og sparringspartner for ledere i organisasjonen og ha påvirkningskraft innenfor eget fagområde.
Dette er et tverrfaglig kompetansehus med eksperter innen risikotjenester, revisjon, økonomi, strategi og juridiske tjenester. Vi kan love deg at du vil få samarbeide med, og ikke minst rekruttere, noen av markedets dyktigste innenfor sine fagområder.

Vi ser etter
Vi ser etter deg som kan bistå interne rekrutteringsprosesser og være en rådgiver for «best practice» innen rekruttering. Du kan bidra til at selskapet, og kandidatene, opplever en profesjonell prosess.
Du evner å skape gode relasjoner til de rundt deg og er komfortabel i en utadvendt rolle der du vil møte både interne kunder og eksterne kandidater. Du må kunne takle stramme og tidvis skiftende tidsfrister, samt drive egne oppgaver fremover. Vi trenger en som kan og vil jobbe med hele rekrutteringsprosessen, fra annonsering til beslutningsstøtte.

Du vil få jobbe med

  • Rådgivning og støtte ved rekruttering 
  • Employer Branding aktiviteter i samarbeid med intern markedsavdeling
  • Deltakelse i studentrekruttering ved behov
  • Utvikling av rekrutteringsprosessene i selskapet i henhold til intern rekrutteringsstrategi

Vi ser for oss at du har

  • Noen års erfaring fra rekrutteringsarbeid
  • Erfaring med Aon sitt kartleggingsverktøy
  • Relevant utdannelse
  • Intervjuerfaring
  • Meget gode norsk- og engelskkunnskaper, både skriftlig og muntlig

Slik er det å jobbe hos oss
Rekrutteringsteamet jobber sammen for å støtte organisasjonen best mulig og sikre gode kandidatopplevelser. Vi hjelper hverandre, deler av vår kompetanse og spiller hverandre gode. Det er viktig for oss at du deler disse verdiene og samtidig ønsker å ha det gøy på jobb!

Dersom du har spørsmål om stillingen er du velkommen til å kontakte Express Rekruttering AS. Vi ser frem til å høre fra deg! 

Om arbeidsgiveren

Express rekruttering er fremtidens rekrutteringsselskap. Vi tilbyr rekrutterings- og bemanningstjenester på landsdekkende basis, og løser våre oppdrag på 1-3 uker. Uansett hvor.
Dette er et rekrutteringskonsept i tiden, som både har fokus på pris og løsningstid. Vi bruker moderne og relevante tester slik at du som kunde kan være sikker på at kvaliteten i utvelgelsen blir ivaretatt. Sannsynligvis Norges raskeste og mest presise rekrutteringstilbud!

Express Rekruttering AS består av en energisk gjeng med rådgivere som brenner for å gi kundene våre de beste kandidatene på markedet. Du som arbeidssøker skal oppleve at jobbsøkerprosessen kan være smidig, og til og med hyggelig.
Vi er så heldige å få lov til å rekruttere medarbeidere for noen av landets mest spennende arbeidsgivere innenfor ulike fagfelt, så kanskje vi kan hjelpe deg noen skritt nærmere drømmejobben!

Daglig leder

Kathrine Evenmo Ervik

+4790060553

kathrine@express.no

LinkedIn

Rådgiver

Malin Hansen Stenqvist

+4741752981

malin@express.no

LinkedIn