Vil du jobbe hos Norges mest spennende speditør?

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Inside sales
Arbeidsgiver:
Leman AS
Sted:
Drammen
Søknadsfrist:
Snarest
Antall stillinger:
1
Nettside:

Rådgiver

Susann Tandberg

+4747832434

susann@express.no

LinkedIn

Rådgiver

Edda Kapskarmo

+4795458204

edda@express.no

LinkedIn

Nå rekrutterer vi en internselger til vårt salgsteam. Vi ser etter deg som brenner for å finne gode løsninger i et internasjonalt miljø, og som ønsker å vokse sammen med LEMAN. Du vil bli en del av vårt fantastiske team som representerer og promoterer hele LEMANs portefølje av tjenester. Din primære arbeidsplass vil være på vårt kontor på Gardemoen.

Hvem ser vi etter?
For å lykkes i rollen bør du ha jobbet på tilsvarende måte før med B2B-salg over telefon og føle at du ønsker å ta neste steg inn i denne bransjen med nye muligheter. Vi ønsker at du har erfaring fra servicesalg og bransjeerfaring er ønsket. Som person er det viktig at du er drivende, vant til å jobbe selvstendig og har forretnings- og kundefokus. Du er målrettet, strukturert og god på multitasking. Du er en serviceinnstilt lagspiller med øye for detaljer og elsker utfordringer. Du kan norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig.

Hva innebærer stillingen?
I rollen som Inneselger vil du representere og markedsføre hele LEMANs portefølje av tjenester. Ved mer komplekse avtaler samarbeider du med selgerne, som du også ønsker å fungere som salgsstøtte for ved å bistå med salgsmuligheter og litt administrasjon. Du bør være smidig i måten du jobber på og like å ha flere baller i lufta samtidig som du primært fokuserer på salg.

Har du spørsmål om stilingen er du velkommen til å kontakte Express Rekruttering AS. Vi ser frem til å høre fra deg! 
 

Om arbeidsgiveren

LEMAN hjelper kunder over hele verden med deres transport- og logistikkoppgaver. Uavhengig av oppgavens størrelse er vår tilnærming den samme: Å skreddersy den løsningen som best tjener kundens interesser med tanke på tid og penger. Det krever erfaring, fleksibilitet og kreativitet.
Våre ansatte er vår viktigste ressurs. Det er de som kjenner kundene og deres virksomhet som stiller de riktige spørsmålene og som aldri er redde for å tenke nye ting for å gjøre det litt bedre.

Rådgiver

Susann Tandberg

+4747832434

susann@express.no

LinkedIn

Rådgiver

Edda Kapskarmo

+4795458204

edda@express.no

LinkedIn