Vi søker telefonselgere

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Salgskonsulent heltid
Arbeidsgiver:
Neras Direkte AS
Sted:
Trondheim
Søknadsfrist:
Snarest
Antall stillinger:
1

Rådgiver

Maria Græsmann

+4797102533

maria@express.no

LinkedIn

Hvis du har lyst til å tjene gode penger og blir ansatt, er det dette vi har å tilby:

1. Fast arbeidssted
Du blir fast ansatt på heltid hos bedriften Neras Direkte, som vi rekrutterer til. Neras holder til i lyse og moderne lokaler på Telenorbygget på Tyholt. Godt plassert sentralt i byen og lett å komme seg til med kollektivtrafikken, ja selv på sparkesykkel eller til fots. I tillegg er dette en bedrift med muligheter for videre karriere og vekst – dersom du har ambisjoner utover å bare tjene penger. Arbeidstiden er 08:45 – 16:45 tre dager i uken og 11:30 – 19:30 to dager i uken.

2. Fast lønn med bonus- og provisjonsordninger og gode ansattfordeler
Neras tilbyr fast timelønn i bunn for å skape et snev av forutsigbarhet. Ellers er det opp til deg hvor mye du tjener. Enkelte klarer uten nevneverdig ekstra innsats å tjene til sammen over 700.000 kroner i året når man inkluderer bonuser. Ja, det ikke mange av dem, men kanskje du er den neste?

3. Rutinepregede oppgaver
Som telefonselger er selve arbeidsoppgavene veldig rutinepreget. Du ringer ut til kunder basert på tildelte kundelister. Både arbeidsgiver og oppdragsgiveren er seriøse bedrifter med svært høye krav til kvalitet, så selve arbeidsprosessene er også nok så rutinepreget. Det er med andre ord en fordel at du liker rutiner, ellers kommer du ikke til å trives i denne jobben.

4. Ungt, energisk og godt arbeidsmiljø
Hos arbeidsgiver er snittalderen lav, her er det mange som velger å jobbe som sin aller første ordentlige jobb, utover tidligere sommerjobber eller andre strøjobber. «Like barn leker best» heter det, så her vil du bli kjent med mange likesinnede på jakt etter yrkeserfaring, penger og noe positivt å skrive på CV`en.

5. God salgsopplæring
Hvis du tenker over det, er «salg» egentlig noe vi mennesker gjør flere ganger om dagen, hver dag. Når vennegjengen skal ut på byen; hvem klarer å overtale de andre om hvilket utested dere skal på? Middagsplanleggingen i kollektive eller med kjæresten; hvem har innflytelse på hva som blir dagens middag? Når strømregninga har blitt så høy at du må ringe hjem til dine foreldre for å prøve og overtale de til en liten spleis; hvordan skal du legge det frem og hvilke argumenter skal du bruke? Hos arbeidsgiveren får god opplæring i hva som skal til for å lykkes i salg og hvordan dette skal gjøres. Alt skjer i trygge og gode læringsrammer.

Hvem er du?
Du er mest sannsynlig ung, men trenger ikke å være det. Du har kanskje ikke så mye arbeidserfaring, men det bryr vi oss ikke om, tvert imot er vår innstilling at «en gang må være først gang, for det meste her i livet». Du liker å diskutere saker og ting, kanskje til og med lykkes med å overtale andre og få viljen din? Rutiner ser du på som noe positivt og tenker at er en nødvendighet i livet ditt. Ut over det er det en fordel at du til en viss grad liker å prate med folk, siden den viktigste arbeidsoppgaven er nettopp det; å snakke med nye mennesker!

Hva skal du selge?
Primært skal du selge mobilabonnement og tjenester knyttet til dette.
Dersom du er eventyrlysten og har lyst å prøve lykken innenfor salg, er dette plassen å starte. Trykk på linken, svar på spørsmålene og du er allerede på godt i gang med å skaffe deg ny jobb ? Vi gleder oss til å snakke med deg!
 

Litt om arbeidsgiver:
Neras Direkte har i over 20 år vokst til å bli Norges største utgående salgssenter og har i 19 år vært Telenors samarbeidspartner og hovedleverandør. De fokuserer på å rendyrke kompetanse innen konseptutvikling, strategi og salgsprosesser. I dag har de ca. 200 ansatte i Norge, Sverige og Finland. De har en solid stamme med dyktige nøkkelpersoner med ulike kompetanseområder. Sammen har de dannet en plattform for å utvikle, opprettholde og kontinuerlig øke kvaliteten på alle ledd og prosesser som utgjør deres salgsorganisasjon. Neras er stolte av å ha et godt arbeidsmiljø, hvor en bred sammensetning av personligheter gir rom for trivsel og tilhørighet på jobb. 

Litt om oppdragsgiver:
Telenor er Norges største leverandør av Internett, TV og mobilabonnement. Du visste det sikker ikke, men oppdragsgiveren er faktisk den bedriften i fastlands-Norge som bruker mest penger på investeringer i infrastruktur, noe som gjør at både vi og du faktisk har super 4G dekning dersom du benytter et mobilabonnement fra Telenor. Oppdragsgiver kan dermed skilte med attraktive produkter med dekning i verdensklasse. Hvis det er av interesse kan du lese mer på oppdragsgiver sine sider: https://www.telenor.no/om/

Om arbeidsgiveren

Hvis du har lyst til å tjene gode penger og blir ansatt, er det dette vi har å tilby: 1. Fast […]

Rådgiver

Maria Græsmann

+4797102533

maria@express.no

LinkedIn