Vi søker strukturert og dyktig Business Controller!

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Business Controller
Arbeidsgiver:
Infranord Norge AS
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Snarest
Antall stillinger:
1
Nettside:

Daglig leder

Kathrine Evenmo Ervik

+4790060553

kathrine@express.no

Rådgiver

Mia Therese Jøhl Fartum

+4747367874

mia@express.no

Vi er på jakt etter en dyktig Business Controller!
Hos Infranord får du stor frihet og muligheter til å utvikle deg innenfor ditt fagfelt. Du får jobbe i et godt fagmiljø, som tilbyr mange spennende utfordringer på tvers i organisasjonen. Dersom du liker å være involvert, er en sterk relasjonsbygger og er en dyktig Controller, da vil vi gjerne høre fra deg. 

Arbeidsoppgaver: 

  • Lønnsomhetsanalyser og oppfølging av mål og nøkkeltall
  • Rapportering, prognoser og månedsavslutning, herunder kvalitetssikring av regnskapet
  • Fokus på forbedring og effektivisering av prosesser og rutiner
  • Oppfølging av prosjekter i egen prosjektportefølje, herunder: analyse, klargjøring for fakturering, løpende kostnadsoppfølging, prognoser, prosjektrapportering  

Kvalifikasjoner og egenskaper: 
Vi tror den rette kandidaten har høyere utdannelse innenfor økonomi, og noen års erfaring fra tilsvarende rolle – og motivert for nye utfordringer! Kandidaten vi søker er opptatt av å bygge relasjoner, og setter pris på å bli involvert på kryss og tvers i organisasjonen. Du er opptatt av å jobbe effektivt og systematisk, slik at du kan levere innen oppsatte tidsfrister. 
Du synes nye ting er spennende, og er ikke redd for å "hoppe i det" dersom du skulle få en mulighet til å lære noe nytt. Fordi du skal kommunisere på flere nivå i organisasjonen, forventer vi at du har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk. 
 

Infranord tilbyr: 

  • Du vil bli del av et godt arbeidsmiljø med høyt faglig kompetansenivå og arbeide i en bedrift som utfører spennende og samfunnsnyttige arbeidsoppgaver
  • Mange utfordringer og muligheter for personlig og faglig utvikling
  • Gode utviklingsmuligheter og konkurransedyktige betingelser 
  • Fleksibilitet og frihet til å styre egen hverdag
  • Lyse fine lokaler sentralt i Oslo Sentrum

Vi vurderer søknader fortløpende, og har du noen spørsmål rundt stillingen ta gjerne kontakt med oss i Express Rekruttering. Vi ser frem til å høre fra deg! 

Om arbeidsgiveren

Infranord-konsernet er en ledende Nordisk jernbaneentreprenør med ca. 1900 ansatte og en omsetning på ca. 4 mrd. kroner. Vi bygger fremtidens spor med fokus på kundenytte, sikkerhet og bærekraft.

Infranord Norge AS har spennende oppdrag innen nybygging og oppgradering av norsk jernbane, vi bygger spor og kontaktledning, signalanlegg og kraftforsyning. Vi gjennomfører store prosjekter i samarbeid med vår ressursbase i Infranord i Sverige og andre viktige samarbeidspartnere.

Daglig leder

Kathrine Evenmo Ervik

+4790060553

kathrine@express.no

Rådgiver

Mia Therese Jøhl Fartum

+4747367874

mia@express.no