Vi søker selger til spennende start-up!

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Selger
Arbeidsgiver:
Strawberry Academy
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Søknader behandles fortløpende
Antall stillinger:
1
Nettside:

Rådgiver

Johanne Færø

+4795774188

johanne@express.no

LinkedIn

Rådgiver

Pia Rinde

+4791700944

pia@express.no

LinkedIn

Strawberry Academy er en av Stordalens nyeste satsninger innen markedet for etterutdanning og opplæring av ansatte, kompetansekurs og annen ikke-formell opplæring. Som selger hos Strawberry Academy vil du ha ansvar for ditt eget salgsbudsjett og å skape nye kunderelasjoner, i tillegg til å ivareta eksisterende kunder og gjennomføre kundemøter.

Vil du være med å revolusjonere arbeidsplasser over hele Norge? Strawberry Academy har som mål å lage opplæring på deltakernes vilkår, og gjøre det motiverende og engasjerende å lære seg noe nytt. Er du like motivert for å dele dette engasjementet til andre bedrifter så er det deg vi søker etter! 

Arbeidsoppgaver:

 • Skape nye kunderelasjoner, samt ivareta eksisterende
 • Booke, planlegge og gjennomføre kundemøter
 • Ansvar for eget salgsbudsjett

Kvalifikasjoner og personlige egenskaper: 

 • 1- 2 års erfaring fra oppsøkende salg 
 • Resultatdrevet, selvstendig og ambisiøs
 • Sterke kommunikative ferdigheter
 • En teamplayer som ønsker å bidra til et inspirerende arbeidsmiljø

Vi tilbyr:

 • Gode utviklingsmuligheter
 • Fastlønn og bonusordninger
 • Ungt og dynamisk arbeidsmiljø
 • Flotte lokaler midt i Oslo sentrum 

For ytterligere informasjon om stillingen er du velkommen til å kontakte Rådgiver Johanne Færø eller Pia Rinde i Express Rekruttering. 
For å søke på stillingen benytt linken 'SØK' i annonsen. 

Om arbeidsgiveren

Strawberry Academy skal gjennom bruk av den til enhver tid beste læringsteknologien som finnes på markedet, kombinert med sterk faglig, pedagogisk og didaktisk kompetanse, lage test- og læringsløsninger tilpasset målgrupper. Fokus er på å implementere spillbasert simulering og trening, hvor man gjennom repetisjoner og oppdaterte pedagogiske virkemidler skaper høy læringseffekt. Andre visuelle og læringseffektive digitale aktiviteter som video, animasjon, test og podcast vil også utgjøre en del av læringsopplevelsen.

Kombinert med egen HUB for kobling av læringsløsninger, enkel administrasjon og sterkt fokus på brukeropplevelse i alle ledd, skal våre løsninger gi bedre læring på kortere tid med vesentlig mindre arbeid med logistikken rundt gjennomføring. Plattformuavhengig og mobilvennlig.

Gode kurs krever godt samarbeid mellom ulike parter i næringslivet. For å sikkerstille faglig standard arbeider våre kursdesignere tett med faglige eksperter på de aktuelle fagområdene.

Rådgiver

Johanne Færø

+4795774188

johanne@express.no

LinkedIn

Rådgiver

Pia Rinde

+4791700944

pia@express.no

LinkedIn