Vi søker psykolog til nytenkende selskap!

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Psykolog
Arbeidsgiver:
Express for kunde
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
snarest
Antall stillinger:
1
Nettside:

Rådgiver

Johanne Færø

+4795774188

johanne@express.no

LinkedIn

Daglig leder

Kathrine Evenmo Ervik

+4790060553

kathrine@express.no

LinkedIn

Vår kunde vokser raskt og ønsker å utvide sine tjenester med digital psykologbehandling. Vi søker derfor deg som er autorisert psykolog og i starten av din karriere, som ønsker å være med på å bygge fremtidens digitale helsetjenester.
 

Bli med og skap fremtidens digitale helsetjenester

I selskapet jobber leger og teknologer tett, for å kunne tilby en trygg og innovativ helsetjeneste til over 100.000 pasienter. Målet er å sørge for at helsetjenester enkelt skal bli mer tilgjengelig for alle. Du vil få muligheten til å påvirke retningen selskapet tar, og du kan være en foregangsperson innen digitale helsetjenester i Norge og internasjonalt. Som psykolog for vår kunde vil du kunne jobbe med fremtidens e-helseløsning allerede i dag. Ditt bidrag til faglig kvalitet i utviklingsprosjekter vil være viktig for å sikre selskapets vekst og utvikling. Kundens nye psykolog vil jobbe med spennende og varierte oppgaver i spennet mellom teknologi og psykologi.

 

Din rolle i selskapet

Vi leter etter deg som ønsker å bygge opp en digital psykologtjeneste ved hjelp av teknologiske hjelpemidler. Arbeidet vil være fordelt mellom utvikling av den digitale psykologtjenesten og pasientbehandling over videoløsning. Vårt mål er at du vil kunne sette opp tider for tilgjengelige konsultasjoner og pasientene vil selv booke timer i vår app. Når tjenesten er etablert kan du jobbe der du vil, hjemme, på hytta eller på vårt kontor i Oslo sentrum. Vi tror på mangfold i team og tverrfaglig kompetanse for å kunne skape de beste tjenestene for pasientene og du vil jobbe tett med annet helsepersonell, teknologer og forretningsutviklere for å skape nye, gode digitale tjenester.
 

Litt om deg

  • Du er norsk autorisert psykolog og synes det virker spennende å jobbe med digitale helsetjenester
  • Du har jobbet minimum et par år som klinisk psykolog i offentlig eller privat sektor og har erfaring med kognitiv terapi i behandling
  • Du har lyst til å jobbe i skjæringspunktet mellom utvikling av fremtidens helsetjeneste og klinisk pasientbehandling
  • Du har erfaring med og/eller interesse for bruk av videobaserte konsultasjoner og er positiv til bruk av digitale hjelpemidler i pasientbehandling
  • Du har stor faglig integritet, du er dyktig og faglig trygg i din praksis, og kommuniserer godt med dine pasienter

Har du lyst til å være med å utvikle fremtidens psykologtjeneste? Vi gleder oss til å høre fra deg!
Ta kontakt med Kathrine eller Johanne hos Express Rekruttering, dersom du har noen spørsmål om rollen.

 

Om arbeidsgiveren

Express rekruttering er fremtidens rekrutteringsselskap. Vi tilbyr rekrutterings- og bemanningstjenester på landsdekkende basis, og løser våre oppdrag på 1-3 uker. Uansett hvor.
Dette er et rekrutteringskonsept i tiden, som både har fokus på pris og løsningstid. Vi bruker moderne og relevante tester slik at du som kunde kan være sikker på at kvaliteten i utvelgelsen blir ivaretatt. Sannsynligvis Norges raskeste og mest presise rekrutteringstilbud!

Express Rekruttering AS består av en energisk gjeng med rådgivere som brenner for å gi kundene våre de beste kandidatene på markedet. Du som arbeidssøker skal oppleve at jobbsøkerprosessen kan være smidig, og til og med hyggelig.
Vi er så heldige å få lov til å rekruttere medarbeidere for noen av landets mest spennende arbeidsgivere innenfor ulike fagfelt, så kanskje vi kan hjelpe deg noen skritt nærmere drømmejobben!

Rådgiver

Johanne Færø

+4795774188

johanne@express.no

LinkedIn

Daglig leder

Kathrine Evenmo Ervik

+4790060553

kathrine@express.no

LinkedIn