Vi søker prosjektingeniør

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Prosjektingeniør
Arbeidsgiver:
HAKI AS
Sted:
LIERSTRANDA
Antall stillinger:
1
Nettside:

Rådgiver

Linda Slettebø

+4791173994

linda@express.no

Vil du utvikle deg hos en av bransjens virkelig store aktører, er dette stillingen for deg!
Vi søker deg som ønsker å bruke dine tekniske kunnskaper til å hjelpe våre kunder med gjennomføringen av komplekse prosjekter.
Du vil i tett samarbeid med kundene kartlegge kravspek, planlegge, beregne og lage tekniske tegninger for at prosjektene deres skal lykkes.
Du kommer til å bli HAKI sin norske nøkkelressurs innen prosjektering, beregning og teknisk tegning, med muligheter til å jobbe med store oppdrag for spennende kunder.
Du har et høyt HMS-fokus og vil sørge for at valgte løsninger er iht gjeldende standarder og bransjekrav.
Du vil samarbeide tett med HAKIs tekniske fagmiljøer i Sverige, Danmark og UK, og det vil være muligheter for å delta på internasjonale prosjekter.

Kvalifikasjoner
Riktig kandidat har høyere teknisk utdannelse og god kjennskap til statiske beregninger og teknisk tegning.
Du har gjerne erfaring med BIM, Autodesk Revit, Robot og/eller FEM- analyse.
Du har gjerne noen års erfaring fra bygg og anlegg, ingeniørteknisk eller olje og gass bransjen, men vi oppfordrer også nyutdannede til å søke.
Kandidaten må beherske både norsk og engelsk flytende, både muntlig og skriftlig.

Personlige egenskaper
Er du en person som liker å bruke den fagtekniske kompetansen din til å hjelpe kunder er dette stillingen for deg!
Du er god på å se muligheter for forbedringer og ta initiativ til å gjennomføre.
Du har god forståelse for både business og salg – og brenner for å bygge sterke kunderelasjoner.

HAKI tilbyr deg gode betingelser og en variert arbeidshverdag, med spennende utfordringer.
Du kommer blant annet til å jobbe med de største aktørene i markedet, i spennende og varierte prosjekter.
Du kommer inn i en organisasjon som gir deg solid opplæring, ønsker at du skal lykkes, og gir deg alle verktøyene for å gjøre dette.

HAKI holder til i moderne lokaler i Lier nær Drammen. Selskapet er i vekst og har store ambisjoner for tiden fremover. De har et stort faglig miljø i Sverige, Danmark og England og det kan derfor åpne seg internasjonale muligheter på sikt. HAKI kan tilby konkurransedyktig lønn og har svært gode pensjons- og forsikringsordninger. Stillingen rapporterer til Country Manager

Ta gjerne kontakt med Pernille Gundersen i Express Rekruttering dersom du har spørsmål om rollen. Dersom du ønsker å søke, bruk linken "søk her" 

Om arbeidsgiveren

HAKI er et velrennomert selskap som har levert stillas og værbeskyttelse til det norske markedet i over 60 år. HAKI sitt fokus på sikkerhet, kvalitet og tilpasningsevne har ført til at selskapet i dag er en av de ledende aktørene på markedet, med leveranse av avanserte og spennende løsninger til bygg & anlegg, industri og olje & gass bransjen. HAKI utstyr sørger for at arbeidere sikkert, raskt og effektivt kan gjennomføre prosjektene sine. HAKI er heleid av den svenske HAKI Gruppen. Hovedkontoret ligger i Skåne i Sverige der vi også har vårt helautomatiserte produksjonsanlegg. I Norge har vi kontor og lager i Drammen og et eget salgskontor i Stavanger. Til sammen er vi 13 ansatte i Norge.

Rådgiver

Linda Slettebø

+4791173994

linda@express.no