Vi søker proaktiv Account Manager!

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Account Manager
Arbeidsgiver:
Best Transport AS
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Søknader behandles fortløpende
Antall stillinger:
2
Nettside:

Rådgiver

Maria Græsmann

+4797102533

maria@express.no

LinkedIn

Trives du med å jobbe aktivt med salg og mennesker? Ønsker du å utvikle deg i et rasktvoksende selskap med fokus på kvalitet og miljø? Kjenner du deg igjen i dette, så kan vi tilby deg:

Godt arbeidsmiljø
Hos Best er vi enige om at mangfold er nøkkelen til fremgang og at vi får en bedre arbeidsplass når vi som jobber sammen har ulik bakgrunn. Du blir en del av et salgsteam med engasjerte og kompetente kollegaer. Det er høyt fokus på et fellesskap som støtter og oppfordrer hverandre til å drive forretning i samsvar med våre ambisiøse forretningsmål. På vår arbeidsplass skal du som arbeidstaker vokse, ha det gøy og fremfor alt – du skal være deg selv!

Egne kundeporteføljer
Som Account Manager vil du få ansvar for hele prosessen fra prospektering til å bygge videre relasjoner med kunder i både B2B og B2C markedet. I denne rollen skal du selvstendig få tak i potensielle kunder, planlegge møter og aktivt drive med salg, tilbud, kontraktsignering, og utvikle kunden sammen med oss. Det er en stor fordel om du brenner litt ekstra for relasjonsbygging, da du i etterkant vil følge opp og forvalte kunden på best mulig måte.

Gode utviklingsmuligheter
Vi er i stor vekst om dagen og benytter oss av innovative tech-løsninger. Logistikkbransjen er i full utvikling, og det oppstår hele tiden nye behov. Hos oss er det gode muligheter for å vokse internt. Gode prestasjoner blir lagt merke til og vil belønnes.

Fast lønn med gode bonusordninger
Som ansatt hos oss vil du få fast lønn i tillegg til bonus og andre goder.

Hvem er du?
Du trenger nødvendigvis ikke ha en lang karriere innen salg, du har kanskje nylig begynt på salgsløpet og har et sterkt ønske om å jobbe videre med salg. Det er en fordel om du har god økonomisk forståelse, gjerne med en relevant utdannelse i banken. Men har du god salgserfaring og kan vise til gode resultater, veier dette opp for manglende utdanning. Det viktigste er at du er god til å bygge gode relasjoner og liker å prate med folk!

Har du spørsmål om stillingen er du velkommen til å ta kontakt med rådgiver Maria Græsmann | maria@express.no. For å søke stillingen bruk linken "søk her".
 

Om arbeidsgiveren

Best Transport er en organisasjon med stor drivkraft og ettersom vi hele tiden vokser er det gode utviklingsmuligheter hos oss. Vi utfører daglig, ved hjelp av innovative tech-løsninger, titusentalls av raske og miljøbesparende bud-, distribusjons- og last mile-oppdrag i Norge, Sverige og Danmark. Vi er stolte over at vi driver frem utviklingen i bransjen. Vi jobber målrettet for å nå vår visjon om å være kundens selvsagte valg i last mile- og expresstjenester i Nord-Europa, basert på en oppriktig bærekraftig gjennomførsel.

Rådgiver

Maria Græsmann

+4797102533

maria@express.no

LinkedIn