Vi søker lagermedarbeider som har interesse for norsk landbruk og varehandel! 

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Lagermedarbeider
Arbeidsgiver:
Felleskjøpet Agri SA
Sted:
Bergen
Søknadsfrist:
Stilling løst
Antall stillinger:
1
Nettside:

Rådgiver

Mia Therese Jøhl Fartum

+4747367874

mia@express.no

Har du en stor interesse for bærekraftig norsk matproduksjon? 
Vi i Felleskjøpet kan by på spennende arbeidsoppgaver. Vi opplever økt arbeidsmengde og er på vei inn i en høysesong. Vi er nå på utkikk etter en lagermedarbeider til vår butikk på Kokstad.
Hos oss vil du få bruke din kompetanse, og vil utvikle deg både faglig og personlig. Høres dette spennende ut? Da må du fortsette å lese!  

Hvem er du? Du har gjerne litt erfaring fra lager og logistikk og har kjørt truck i tidligere jobber eller kanskje nylig tatt truckførerbeviset? Det er selvsagt en bonus om du kommer fra landbruket og har en viss produktforståelse, men ikke et absolutt krav. Vi ønsker en kollega med godt humør, og positiv innstilling ovenfor våre kunder og kollegaer. Du yter god service og ønsker å gi våre kunder den beste kundeservicen. Som lagermedarbeider er du ryddig, effektiv og nøyaktig, samt evner å sette ting i system. Vi ser for oss at du er pålitelig, initiativrik og fleksibel, og heller ikke redd for å brette opp ermene i hektiske perioder og har en sterk "stå-på-vilje"! 

Dine arbeidsoppgaver vil være som følger: 

 • Varepåfylling
 • Varemottak
 • Lagerarbeid 
 • Varelevering 
 • Salg i butikk
 • Kundebehandling 

Egenskaper og kvalifikasjoner vi ser etter i deg: 

 • Ønskelig at du har truckførerbevis T1-T4
 • Du har gjerne erfaring fra lager og logistikk
 • Produktforståelse
 • Erfaring fra salg eller kundekontakt
 • Plantevernsertifikat er ønskelig 
 • Gode muntlig og skriftlig norskkunnskaper 
 • Ha gode samarbeidsevner  

Hva kan vi tilby? 
En mulighet til å bidra til bærekraftig norsk matproduksjon. Spennende arbeidsoppgaver i et selskap i utvikling. Du vil få muligheten til å utvikle din egen kompetanse i et godt arbeidsmiljø. Konkurransedyktige betingelser og gode forsrikrings- og pensjonsordringer. Vi tilbyr svært god opplæring! Sammen tar vi vare på jorda, dyra og framtida. Dyrk mulighetene med oss!

Dersom du har spørsmål er du velkommen til å kontakte Mia Fartum i Express Rekruttering. Vi ser frem til å høre fra deg!

For å søke stillingen, klikk på "søk her".

Om arbeidsgiveren

Felleskjøpet er bondens partner. Vi er Norges ledende og nyskapende leverandør av varer, tjenester og teknologi til landbruket, park & anlegg, og produkter til privatpersoner. En av våre ambisjoner er å skape Nordens beste faghandelsvirksomhet basert på det bonden kan. Vår kunnskap sikrer et rent norsk landbruk med kvalitetsprodukter!

Felleskjøpet er den viktigste leverandøren av teknologi og driftsmidler til norsk landbruk og har rundt 200 butikker rettet mot bønder og forbrukere i Norge og Sverige. Vår virksomhet omfatter også eiendomsdrift, og utstyr til park, anlegg, hage og kjæledyr. Konsernet er et samvirke eid av i overkant av 41 000 bønder, har en omsetning på 18,7 milliarder og 4 100 ansatte. I tillegg til våre 200 butikker, har Felleskjøpet 11 fabrikker, 42 kornmottak og 40 verksteder. Vårt moderne hovedkontoret ligger i Lillestrøm, og vi har flere fagstaber i distriktene. Felleskjøpets hovedmål å medvirke til å styrke medlemmenes økonomi i landbruksvirksomheten på kort og lang sikt.

Rådgiver

Mia Therese Jøhl Fartum

+4747367874

mia@express.no