Vi søker engasjerte selgere til Telenorbutikken i Skien!

Vi søker engasjerte selgere til Telenorbutikken i Skien!

Kickstart karrieren! Vi søker nå engasjerte selgere på deltid til Telenorbutikken på Herkules kjøpesenter i Skien!

I Telenorbutikken får du muligheten til å opparbeide deg verdifull arbeidserfaring. Med solid opplæring i bunn får du jobbe med salg, service og problemløsning med en av Norges sterkeste merkevarer.
Grip sjansen til å kickstarte karrieren!
 

Hva er ditt bidrag?
Du blir Telenors ansikt utad mot kundene. Du skal selge produktene og tjenestene Telenor tilbyr, løse utfordringer kundene måtte ha og yte god service. I tillegg skal du sørge for at butikken er fresh og fin til enhver tid! 
Du får selvsagt svært grundig opplæring og det skjer i butikkens åpningstid, digitalt og sammen med andre selgere – med lønn. 

Dette er en deltidsstilling, og du vil jobbe innenfor Telenorbutikkens åpningstider. Vi håper at du har mulighet til å jobbe 1-3 ettermiddager i uken, og kanskje litt mer i ferier. 

Hvem er du?
Du er serviceinnstilt og liker å snakke med nye mennesker. Du er nysgjerrig og flink til å kommunisere, og du finner de gode løsningene gjennom å snakke med kunden. Du er en person som trives med konkurranse, både i team mot andre, og mot deg selv. Avtaler er noe du holder, og du liker å jobbe både selvstendig og i team.

Hva får du?
Hos oss får du en fast timelønn med bonusordning. Gjør du en god innsats har du muligheter til å tjene gode penger! Du får jobbe med kule produkter og du får møtt mange ulike type mennesker. Du får delta i konkurranser med fine premier. Samtidig får du verdifull arbeidserfaring, med grundig opplæring og i en av Norges mest kjente merkevarer. 

Ønsker du å få en god forståelse for salg, teknologi og kundeservice samt skape gode kundeopplevelser hver dag, vil vi anbefale deg å søke!

For å søke på stillingen må du være over 18 år, eller fylle 18 år innen opplæringsperiodens fire første uker. I forbindelse med søknaden må du gi tillatelse til at vi gjennomfører en kredittsjekk.  

Ta kontakt med rådgiver Charlotte Kaupang  | Charlotte@express.no i Express Rekruttering dersom du har spørsmål om stillingen! 

Vi gleder oss til å høre fra deg! 

Om arbeidsgiveren

Telenorbutikken er en del av Telenor Norge, og består av 83 butikker over hele landet. I Telenorbutikken blir du en del av et inkluderende mangfold som skaper gode kundeopplevelser hver eneste dag. Med engasjement, humor og arbeidsglede kommer du til å bidra til at vi blir en enda bedre butikkjede.