Vi søker en superselger til Telenorbutikken i Ski!

Vi søker en superselger til Telenorbutikken i Ski!

Til Telenorbutikken på Ski Storsenter ønsker vi en ny superselger til en deltidsstilling! Om du sitter med erfaring fra salg, vil vi veldig gjerne høre fra deg! Arbeidshverdagen vil variere mellom dagvakter og kveldsvakter, og du vil jobbe tett sammen Butikkleder for å videreutvikle butikken og de ansatte. Med god motivasjon og riktig innstilling vil vi sørge for at du får forutsetninger for å lykkes med salg og bli vår neste superselger.

Hva er ditt bidrag?
Du blir Telenors ansikt utad mot kundene. Du skal selge produktene og tjenestene Telenor tilbyr, løse utfordringer kundene måtte ha og yte god service. I tillegg skal du sørge for at butikken er fresh og fin til enhver tid!

Du får selvsagt svært grundig opplæring og det skjer butikkens åpningstid, digitalt og sammen med andre selgere – med lønn.

Dette er en deltidsstilling, og du vil jobbe innenfor Telenorbutikkens åpningstider, som er fra kl. 10:00 til 21:00 på mandag til fredag og fra kl. 10:00 til 19:00 på lørdag. Stillingen vil innebære 2-3 vakter i uken, men her vil det være gode muligheter for å få jobbe mer, om man ønsker det. 

Litt om deg
Du er serviceinnstilt og liker å snakke med nye mennesker. Du er nysgjerrig og flink til å kommunisere, og du finner de gode løsningene gjennom å snakke med kunden. Du er en person som trives med konkurranse, både i team mot andre, og mot deg selv. Avtaler er noe du holder, og du liker å jobbe både selvstendig og i team.

Hva får du?
Hos oss får du en fast timelønn med bonusordning. Gjør du en god innsats har du muligheter til å tjene gode penger! Du får jobbe med kule produkter og du får møtt mange ulike type mennesker. Du får delta i konkurranser med fine premier. Samtidig får du verdifull arbeidserfaring, med grundig opplæring og i en av Norges mest kjente merkevarer.

Ønsker du å få en god forståelse for salg, teknologi og kundeservice samt skape gode kundeopplevelser hver dag, vil vi anbefale deg å søke!

For å søke på stillingen må du må være over 18 år, eller fylle 18 år i løpet av høsten. I forbindelse med søknaden må du gi tillatelse til at vi gjennomfører en kredittsjekk.

Ta kontakt med rådgiver Agnes Fyrand-Bakke | agnes@express.no i Express Rekruttering dersom du har spørsmål om stillingen. 

Vi gleder oss til å høre fra deg! 

Om arbeidsgiveren

Kjeden Telenorbutikken er en del av Telenor Norge, og er franchisegiver til Telenors spennende butikkonsept. Kjeden består av ca. 500 ansatte i 81 ulike butikker. Ved å være en del av Telenorbutikken vil du bli en del av et inkluderende mangfold som fokuserer på å skape gode kundeopplevelser og ha en bærekraftig drift. I den sammenheng er vi interessert i å treffe nye mennesker med engasjement, humor og arbeidsglede som kan hjelpe oss å bli en enda bedre butikkjede.