Vi søker en kundefokusert og ambisiøs retailpartner med ekte gründerånd til Specsavers sin butikk i Oslo!

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Retailpartner
Arbeidsgiver:
SPECSAVERS NORWAY AS
Sted:
Oslo
Søknadsfrist:
Snarest
Antall stillinger:
1
Nettside:

Rådgiver

Sigrid Årlid

+4747636057

sigrid@express.no

Du er en ekte kremmer som er lidenskapelig engasjert i butikken din, og som alltid setter kundene først – og du forventer at teamet ditt gjør det samme. Vi tilbyr deg kurs og utviklingsmuligheter hele veien slik at du kan vokse både i jobben og personlig. Kun da kan du gi kundene dine en service og handleopplevelse som overgår alle forventninger.

For deg handler jobben om mye mer enn bare å selge produkter. Når du jobber i Specsavers er du også med å realisere vårt felles mål: å gjøre øyehelsetjenester lett tilgjengelig for alle. Vi har allerede over 31 millioner kunder og 30 000 medarbeidere og partnere rundt om i verden, og vi er alltid på utkikk etter nye gründere som vil være med og bidra til forbedringer.

Sammen kan vi gjøre en forskjell
Er du en ekte kremmer som ønsker deg det lille – eller store – ekstra i jobben? Er du en person som legger vekt på kontinuerlig læring og utvikling? Trives du med å være ansvarlig for å skape vekst for din egen butikk og utvikle ditt eget team? I så tilfelle kan du bli retailpartner i Specsavers.

Oppgavene
Du og en erfaren optisk partner er sammen ansvarlige for butikkens generelle resultater. Den optiske partneren har hovedfokus på den kliniske driften, mens alt utenfor synsprøverommet er ditt ansvarsområde. Du er butikkens ansikt utad, og har det daglige ansvaret for butikkteamet. Det betyr at du vil:

 • Overraske kundene ved å gi dem enestående god service slik at de blir strålende fornøyde og har lyst å komme tilbake
 • Sørge for at butikken er ren og ryddig, og at innfatningene og alt som har med merchandising til en hver tid er på topp
 • Følge med på salgstallene hver dag, og iverksette tiltak om nødvendig
 • Veilede og motivere butikkteamet slik at alle får mest mulig ut av hver arbeidsdag, og at de hele tiden lærer og utvikler seg
 • Sørge for at alle i området kjenner til butikken og hvor de kan finne dere – ikke bare kunder, men også andre butikker, lokalaviser og -blader, idrettsklubber, foreninger osv.
 • Være med å utveksle ideer og beste praksis på regelmessige partnermøter, og holde deg oppdatert på Specsavers resultater, strategier og nye (kliniske) initiativer, og diskutere disse med teamet ditt
 • Være en ambassadør for Specsavers mål om å gjøre øyehelsetjenester lett tilgjengelig for alle, og bidra til fremskritt i hele bransjen

Du er:

 • En ekte kremmer med noen års erfaring fra andre butikker/bedrifter
 • Interessert i å eie din egen virksomhet sammen med en partner (vi krever ikke at du har drevet egen virksomhet tidligere)
 • Lidenskapelig opptatt av å gi kundene dine en enestående opplevelse sammen med et team av eksperter
 • I stand til å veilede og motivere butikkteamet ditt slik at dere sammen kan innfri butikkens mål
 • En person som liker å ha det travelt på jobb, og som ønsker muligheten til å drive sin egen virksomhet i en foregangsbedrift som tar sikte på å gjøre øyehelsetjenestene enda bedre og lettere tilgjengelig for alle i hele landet

Dette er årsakene til at du vil bli partner i Specsavers:

 • Deleier i din egen butikk
 • Trygt miljø i en velkjent kjede
 • Spesialisert team som hjelper deg med markedsføring, regnskap, rekruttering, opplæring, produkter, merchandising, IT osv
 • Garantert månedlig inntekt og fristende fortjenesteandel
 • Omfattende innføringsperiode og ytteligere opplærings- og utviklingsmuligheter
 • Stordriftsfordeler: velkjent varemerke, stor kjøpekraft, kunnskapsrikt og troverdig selskap med over 30 års fartstid

Mer om oss
Livet bør leves til det fulle. Nettopp derfor har de dyktige og engasjerte medarbeiderne i Specsavers satt seg mål om å hjelpe så mange som mulig å få lettere tilgang til gode øyehelsetjenester. Vi har lenge vært blant de beste i bransjen når det gjelder teknologi og service, og nå tar vi sikte på å gi alle enkel tilgang til gode helsetjenester i butikk.

Vil du vite mer?
Har du spørsmål vedrørende stillingen er du velkommen til å kontakte rådgiver Sigrid Årlid / sigrid@express.no i Express Rekruttering. 
Ønsker du å søke stillingen, vennligst benytt linken SØK HER til høyre på siden.

Om arbeidsgiveren

Specsavers Norway er en del av den internasjonale optikkjeden Specsavers Optical Group som ble etablert på Guernsey i 1984. I løpet av disse årene har Specsavers vokst til å bli verdens største privateide optikerkjede med nesten 2000 butikker i Europa, Australia og New Zealand. Specsavers etablerte seg i Norge i 2005 og er nå markedsleder med over 80 butikker fordelt over hele Norge.

Rådgiver

Sigrid Årlid

+4747636057

sigrid@express.no