Vi søker en engasjert selger til Telenorbutikken i Sarpsborg!

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Butikkmedarbeider heltid
Arbeidsgiver:
TELENOR NORGE AS
Sted:
Sarpsborg
Søknadsfrist:
Snarest
Antall stillinger:
1

Rådgiver

Synne Kristoffersen

+4747670691

synne@express.no

LinkedIn

Til Telenorbutikken på Storbyen kjøpesenter i Sarpsborg ønsker vi en ny superselger på fulltid! Arbeidshverdagen vil variere mellom dagvakter og kveldsvakter, og du vil jobbe tett sammen Butikkleder for å videreutvikle butikken og de ansatte. Med god motivasjon og riktig innstilling vil vi sørge for at du får forutsetninger for å lykkes med salg og bli vår neste superselger.

Hva er ditt bidrag?
Du blir Telenors ansikt utad mot kundene. Du skal selge produktene og tjenestene Telenor tilbyr, løse utfordringer kundene måtte ha og yte god service. I tillegg skal du sørge for at butikken er fresh og fin til enhver tid!

Du får selvsagt svært grundig opplæring og det skjer butikkens åpningstid, digitalt og sammen med andre selgere – med lønn.

Dette er en heltidsstilling, og du vil jobbe innenfor Telenorbutikkens åpningstider, som er fra kl. 09:00 til 20:00 mandag til fredag og fra kl. 09:00 til 18:00 på lørdag.

Litt om deg
Du er serviceinnstilt og liker å snakke med nye mennesker. Du er nysgjerrig og flink til å kommunisere, og du finner de gode løsningene gjennom å snakke med kunden. Du er en person som trives med konkurranse, både i team mot andre, og mot deg selv. Avtaler er noe du holder, og du liker å jobbe både selvstendig og i team.

Hva får du?
Hos oss får du en fast timelønn med bonusordning. Gjør du en god innsats har du muligheter til å tjene gode penger! Du får jobbe med kule produkter og du får møtt mange ulike type mennesker. Du får delta i konkurranser med fine premier. Samtidig får du verdifull arbeidserfaring, med grundig opplæring og i en av Norges mest kjente merkevarer.

Ønsker du å få en god forståelse for salg, teknologi og kundeservice samt skape gode kundeopplevelser hver dag, vil vi anbefale deg å søke!

For å søke på stillingen må du må være over 18 år, eller fylle 18 år i løpet av høsten. I forbindelse med søknaden må du gi tillatelse til at vi gjennomfører en kredittsjekk.

Ta kontakt med rådgiver Synne Kristoffersen | synne@express.no i Express Rekruttering dersom du har spørsmål om stillingen. 

Vi gleder oss til å høre fra deg! 

Om arbeidsgiveren

Telenorbutikken er en del av Telenor Norge, og består av 83 butikker over hele landet. I Telenorbutikken blir du en del av et inkluderende mangfold som skaper gode kundeopplevelser hver eneste dag. Med engasjement, humor og arbeidsglede kommer du til å bidra til at vi blir en enda bedre butikkjede.

Rådgiver

Synne Kristoffersen

+4747670691

synne@express.no

LinkedIn