Vi søker en engasjert selger på fulltid til Telenorbutikken på Sortland!

Vi søker en engasjert selger på fulltid til Telenorbutikken på Sortland!

Til Telenorbutikken på Sortland ønsker vi en ny superselger på fulltid i vikariat på 12 måneder! Arbeidshverdagen vil variere mellom dagvakter og kveldsvakter, og du vil jobbe tett sammen Butikkleder for å videreutvikle butikken og de ansatte. Med god motivasjon og riktig innstilling vil vi sørge for at du får forutsetninger for å lykkes med salg og bli vår neste superselger.

Hva er ditt bidrag?
Du blir Telenors ansikt utad mot kundene. Du skal selge produktene og tjenestene Telenor tilbyr, løse utfordringer kundene måtte ha og yte god service. I tillegg skal du sørge for at butikken er fresh og fin til enhver tid!

Du får selvsagt svært grundig opplæring og det skjer butikkens åpningstid, digitalt og sammen med andre selgere – med lønn.

Dette er en heltidsstilling og du vil jobbe innenfor Telenorbutikkens åpningstider, som er fra kl. 10:00 til 19:00 mandag til fredag og fra kl. 10:00 til 16:00 på lørdag. 

Dette er et vikariat på 12 måneder, med mulighet for fast stilling. Har du studieplaner fra høsten, er du fortsatt en aktuell kandidat for oss. Den erfaring og kompetanse du vil oppnå hos oss kan gi deg gode muligheter for deltidsjobb i en Telenorbutikk ved ditt fremtidige studiested!

Litt om deg
Du er serviceinnstilt og liker å snakke med nye mennesker. Du er nysgjerrig og flink til å kommunisere, og du finner de gode løsningene gjennom å snakke med kunden. Du er en person som trives med konkurranse, både i team mot andre, og mot deg selv. Avtaler er noe du holder, og du liker å jobbe både selvstendig og i team.

Hva får du?
Hos oss får du en fast timelønn med bonusordning. Gjør du en god innsats har du muligheter til å tjene gode penger! Du får jobbe med kule produkter og du får møtt mange ulike type mennesker. Du får delta i konkurranser med fine premier. Samtidig får du verdifull arbeidserfaring, med grundig opplæring og i en av Norges mest kjente merkevarer.

Ønsker du å få en god forståelse for salg, teknologi og kundeservice samt skape gode kundeopplevelser hver dag, vil vi anbefale deg å søke!

For å søke på stillingen må du være over 18 år, eller fylle 18 år innen opplæringsperiodens fire første uker.

Ta kontakt med rådgiver Synne Kristoffersen | synne@express.no i Capus Express dersom du har spørsmål om stillingen. 

Vi gleder oss til å høre fra deg! 

Om arbeidsgiveren

Telenorbutikken er en del av Telenor Norge, og består av 83 butikker over hele landet. I Telenorbutikken blir du en del av et inkluderende mangfold som skaper gode kundeopplevelser hver eneste dag. Med engasjement, humor og arbeidsglede kommer du til å bidra til at vi blir en enda bedre butikkjede.