Vi søker en engasjert medarbeider til Telenorbutikken i Bodø!

Vi søker en engasjert medarbeider til Telenorbutikken i Bodø!

Til Telenorbutikken på City Nord i Bodø søker vi nå en ny medarbeider til butikken vår. Stillingsprosent kan tilpasses, så du er velkommen til å søke både deltid- og heltidsstilling. I Telenorbutikken får du muligheten til å opparbeide deg verdifull arbeidserfaring. Med solid opplæring i bunn får du jobbe med salg, service og problemløsning med en av Norges sterkeste merkevarer. Grip sjansen til å kickstarte karrieren!

Hva er ditt bidrag?
Du blir Telenors ansikt utad mot kundene. Du skal selge produktene og tjenestene Telenor tilbyr, løse utfordringer kundene måtte ha og yte god service. I tillegg skal du sørge for at butikken er fresh og fin til enhver tid!  Du får selvsagt svært grundig opplæring og det skjer i butikkens åpningstid, digitalt og sammen med andre selgere – med lønn.

Du vil jobbe innenfor Telenorbutikkens åpningstider, som er fra kl. 10:00 til 21:00 på mandag til fredag og fra kl. 10:00 til 19:00 på lørdag. 

Litt om deg
Du er serviceinnstilt og liker å snakke med nye mennesker. Du er nysgjerrig og flink til å kommunisere, og du finner de gode løsningene gjennom å snakke med kunden. Du er en person som trives med konkurranse, både i team mot andre, og mot deg selv. Avtaler er noe du holder, og du liker å jobbe både selvstendig og i team.

Hva får du?
Hos oss får du en fast timelønn. Du får jobbe med kule produkter og du får møtt mange ulike type mennesker. Du får delta i konkurranser med fine premier. Samtidig får du verdifull arbeidserfaring, med grundig opplæring og i en av Norges mest kjente merkevarer.

Ønsker du å få en god forståelse for salg, teknologi og kundeservice samt skape gode kundeopplevelser hver dag, vil vi anbefale deg å søke!
 
For å søke på stillingen må du være over 18 år, eller fylle 18 år i løpet av høsten. I forbindelse med søknaden må du gi tillatelse til at vi gjennomfører en kredittsjekk.

Ta kontakt med rådgiver Agnes Fyrand-Bakke | agnes@express.no i Express Rekruttering dersom du har spørsmål om stillingen!

Vi gleder oss til å høre fra deg! 

Om arbeidsgiveren

Kjeden Telenorbutikken er en del av Telenor Norge, og er franchisegiver til Telenors spennende butikkonsept. Kjeden består av ca. 500 ansatte i 81 ulike butikker. Ved å være en del av Telenorbutikken vil du bli en del av et inkluderende mangfold som fokuserer på å skape gode kundeopplevelser og ha en bærekraftig drift. I den sammenheng er vi interessert i å treffe nye mennesker med engasjement, humor og arbeidsglede som kan hjelpe oss å bli en enda bedre butikkjede.