Vi søker en energisk markedskoordinator til Northug!

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Salgs- og markedskoordinator
Arbeidsgiver:
Brand Assist AS
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Søknader behandles fortløpende
Antall stillinger:
1

Rådgiver

Pia Rinde

+4791700944

pia@express.no

LinkedIn

Rådgiver

Maria Græsmann

+4797102533

maria@express.no

LinkedIn

Merkevaren Northug® har hatt en solid vekst siden oppstarten i 2019. Nå ser de etter en selvstendig og engasjert salgs- og markedskoordinator som vil være med på vinnerlaget. I stillingen vil du jobbe tett med resten av teamet med e-commerce og delta på arrangementer som Northug-merkevaren vil være tilstedet ved, samt få jobbe med et bredt spekter av arbeidsoppgaver. Du vil være en svært viktig del av Northug® sin kontinuerlige vekst med både ansvar relatert til relasjonsbygging, salg og markedsføringsaktiviteter. 

Ansvarsområdene du vil ha i denne rollen er svært varierte fra dag til dag, og innebærer hovedsaklig markedsarbeid og e-commerce oppgaver med drift og vedlikehold av nettside, innholdsproduksjon til nett og sosiale medier. samtidig reising til ulike idrettsarrangementer, salg og promotering av merkevaren på messer og sosiale medier. Dersom du trives med høyt tempo, en variert arbeidshverdag og ønsker å bringe din positive utstråling og stå-på vilje, kan denne rollen passe deg perfekt!

Vi ser for oss at du:

  • Har erfaring og/ eller interesse for sport og fritid
  • Har utdannelse på bachelor-/høyskole-nivå innen relevante områder som markedsføring, økonomi, eller lignende
  • Har erfaring fra digital markedsføring og god kjennskap til SoMe som Facebook, Instagram og Snap
  • Har erfaring med e-handel, kundeservice på nett og kjennskap til Shopify
  • Er en kremmer med salgsdriv og et analytisk blikk
  • Har interesse for markedstrender
  • Motiveres av tall og resultater
  • Har sterk gjennomføringsevne og trives med å ha mange baller i luften

Vi kan tilby et høyt tempo, et team med "vinner-innstilling", detalj-orienterte oppgaver og lagspillere, et utløp for kreativitet, mye sosialt, deltagelse i kundemøter, noe reising, energiske og engasjerte kollegaer, en hurtig-endrende bransje, og masse annet. Denne rollen medbringer gode utviklingsmuligheter og en begivenhetsrik arbeidshverdag med konkurransedyktige betingelser. 

Living the brands!

Har du spørsmål vedrørende stillingen er du velkommen til å kontakte Rådgiver i Express Rekruttering, Maria Græsmann / maria@express.no eller Pia Rinde / pia@express.no.
Ønsker du å søke stillingen, vennligst benytt linken SØK HER. 

Om arbeidsgiveren

Brand Assist AS er et selskap som utvikler, designer, markedsfører og selger produktmerkevaren Northug. Northug Sportsbriller ble lansert i august 2019. Sportstekstiler til langrenn og løp i 2020. I 2023 relanserer også selskapet outdoor merkevaren Missing Link.
Selskapet holder til i moderne og kreative lokaler på Vulkan i Oslo. Brand Assist omsatte for 31,5 mill i 2021 med positive tall. Selskapet eies av bl.a. Petter Northug og Jon Inge Gullikstad.

Rådgiver

Pia Rinde

+4791700944

pia@express.no

LinkedIn

Rådgiver

Maria Græsmann

+4797102533

maria@express.no

LinkedIn