Vi søker dyktig og inspirerende butikkleder!

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Butikksjef
Arbeidsgiver:
Voice Norge AS
Sted:
TROMSØ
Søknadsfrist:
Søknader behandles fortløpende
Antall stillinger:
1
Nettside:

Rådgiver

Agnes Fyrand-Bakke

+4748121805

agnes@express.no

Som Butikkleder hos Boys of Europe Jekta har du personalansvar for en gjeng entusiastiske medarbeidere og er en del av et miljø som er ungt, energisk og innovativt. Du er en nysgjerrig, inspirerende og jovial person med selvtillit, som i tillegg har interesse og kunnskap for mote.
I rollen som Butikkleder hos Boys of Europe Jekta ser vi for oss deg som er resultatorientert, trives med å ta ansvar og elsker å jobbe i butikk med mote for menn! Du evner også å holde hodet kaldt i hektiske perioder, og elsker å spille andre gode.

Som leder i Boys of Europe spiller du en viktig rolle for at våre medarbeidere skal trives på jobb og føle utvikling i sin rolle. Butikklederen har en nøkkelrolle i arbeidet med å skape gode salgsteam og øke omsetning i våre butikker. I våre butikker er service og produktkompetanse i fokus når vi møter kunden.
Dette er et vikariat i forbindelse med forelderpermisjon.

Vi ser for oss at du:

  • Gjerne har noe ledererfaring og personalansvar, samt erfaring fra lignende stilling
  • Gjerne høyere utdannelse – ikke et krav
  • Økonomisk forståelse og kjennskap til å jobbe med nøkkeltall
  • Har du i tillegg relevant bransjeerfaring, vil dette vektlegges

Vi tilbyr:

  • En spennende jobb med varierte arbeidsoppgaver i en kjede som leverer solide resultater og er i stor vekst
  • Karriere- og utviklingsmuligheter står i fokus hos VOICE, og alle ansatte blir oppfordret til å benytte våre læringsplattformer
  • En mulighet til å få jobbe med teamutvikling og bygge et vinnende team
  • En jobb i et selskap der bærekraft er en integrert del av vår forretningsstrategi
  • Muligheten til å oppdatere garderoben din med gode personalkjøpsordninger

Har du spørsmål om stillingen er du velkommen til å ta kontakt med Express Rekruttering. Vi ser frem til å høre fra deg! 

Om arbeidsgiveren

Voice Norge AS er et ledende selskap innen norsk fashion og tekstilhandel. Selskapet omsetter for omlag 2 mrd kr. VOICE har vel 250 butikker fordelt på Match, VIC og Boys of Europe, og mer enn 1350 ansatte. VOICE ble etablert i 1988 og eies av investeringsselskapet O. N. Sunde AS.

Boys of Europe er herrekjeden med størst vekst i Norge de siste årene.

Vi har nærmere 60 butikker fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord, og vil om kort tid åpne mange flere. Vår visjon er å bli kundenes førstevalg, best i butikk og en pilar i norsk tekstilindustri. Gjennom dedikerte og kompetente ansatte definerer vi butikken som den viktigste markeds- og salgskanalen.

Vi tilbyr alltid kommersielle produkter tilpasset målgruppen vår. Vi skaper arbeidsplasser for mange unge mennesker og utvikler talenter til ledere. Vi stimulerer til stor handlelyst og gir de beste handleopplevelsene til våre kunder – hver gang. Vår modell er enkel, smart og lønnsom – og vi skaper kontinuerlig vekst!

Rådgiver

Agnes Fyrand-Bakke

+4748121805

agnes@express.no