Vi søker Business Controller til Packline!

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Business Controller
Arbeidsgiver:
HTS Packline AS
Sted:
Drammen
Antall stillinger:
1
Nettside:

Rådgiver

Pernille Gundersen

95966059

pernille@express.no

Rådgiver

Linn Askevold

+4793629181

linn@express.no

Er du den rette medspilleren for vårt team og våre ambisiøse planer?
HTS Packline AS er i vekst, og ser nå etter en nysgjerrig, analytisk og forretningsorientert Business Controller som kan opptre som et trygt kompass for alle små og store beslutninger.
Stillingen er nyopprettet og vil rapportere direkte til daglig leder. Du blir en del av et fremoverlent team og vil ha en sentral rolle i den videre utviklingen av selskapet.

Arbeidsoppgaver:

 • Måneds-, kvartals- og års-rapportering
 • Lede og utvikle budsjettprosesser
 • Analysere løpende resultater og KPIer, både i Norge og i eksportmarkeder
 • Utvikle forecasting-modeller
 • Støtte forretningsutviklingsaktiviteter og prosjekter gjennom analyse og business case-utvikling gjennom hele verdikjeden inkludert; produktutvikling, produksjon, logistikk, markedsføring og salg
 • Løpende økonomioppgaver som fakturahåndtering, avregninger internt i konsernet mm.

Kvalifikasjoner:

 • Bachelor/siviløkonom innen økonomi/finans
 • God regnskapsforståelse
 • God forretningsforståelse og forståelse av hva som driver tallene
 • Meget gode ferdigheter i Excel og sterk systeminteresse med ERP-systemer (vi benytter MS Dynamics 365) samt Power BI inkludert utvikling av nye rapporter
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne, både på norsk og engelsk

Ettersom vi er et lite selskap med 9 ansatte på hovedkontoret i Drammen, er det avgjørende å være en støttespiller for andre salgsansvarlige og produktansvarlige for å lykkes i rollen. Du har høy gjennomføringsevne, og behersker lettfattelig kommunikasjon av analyser gjennom å omgjøre tall til innsikt. Videre er du initiativrik og nysgjerrig av natur, er selvgående og evner å drive prosesser både på egenhånd og i samarbeid med andre.

Om HTS Packline AS
HTS Packline AS er blant de største leverandørene i verden på utvikling, markedsføring og salg av takbokser. I tillegg er vi en stor aktør av setetrekk i Norge. Selskapet er også distributør i Norden for Yakima, som er en verdensledende utstyrsprodusent for lastesystemer for bil og fritid.
Selskapet har 12 ansatte med hovedkontor i Kobbervikdalen utenfor Drammen, og omsetter for ca 70 MNOK, hovedsakelig til bilimportører, distributører og spesialforretninger for bilrekvisita.

Har du spørsmål om stillingen er du velkommen til å kontakte rådgiver Pernille Gundersen i Express Rekruttering AS.

Om arbeidsgiveren

HTS-gruppen utvikler, produserer og markedsfører en rekke forbrukerprodukter under varemerkene BeSafe, Voksi, Barnas Hus, Packline, HTS Setetrekk, Hamax, Etto og Swisseye. I tillegg utvikles og produseres industriprodukter i selskapet Loyds Industri AS og den elektriske postbilen i Paxster AS. HTS-gruppen har totalt ca. 950 ansatte, derav 300 ansatte på egen fabrikk i Kina. Konsernet omsetter for ca. 1.500 MNOK, hvorav en stor andel er eksport.

Rådgiver

Pernille Gundersen

95966059

pernille@express.no

Rådgiver

Linn Askevold

+4793629181

linn@express.no