Vi søker analytisk og selvstendig kategoriansvarlig for VIC!

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Kategoriansvarlig VIC
Arbeidsgiver:
Voice Norge AS
Sted:
Oslo
Søknadsfrist:
Snarest
Antall stillinger:
1
Nettside:

Rådgiver

Agnes Fyrand-Bakke

+4748121805

agnes@express.no

Daglig leder og Rådgiver

Kathrine Evenmo Ervik

+4790060553

kathrine@express.no

Siden vår dyktige kategoriansvarlig, Christoffer, har fått nye muligheter internt i selskapet søker vi nå hans etterfølger. Christoffer har jobbet med VIC i litt over ett år, og er takknemlig for utfordringene i rollen og for å ha fått formet sin egen arbeidshverdag. "Det er så fin balanse mellom det operasjonelle og strategiske, og det har virkelig vært muligheter for å påvirke. Du må ha kontroll på detaljer, men samtidig se det store bildet og drive med vekststrategi. Det har vært enormt lærerikt, rett og slett!" 

I VOICE får du muligheten til å jobbe i et dynamisk selskap som leverer solide resultater og er i stor vekst. Hos oss er bærekraft integrert i forretningsstrategien. Arbeidsmiljøet i VIC er preget av kompetente kolleger, kreativitet, engasjement og eierskap.  Stillingen er bred, med mye ansvar og din stemme blir viktig når beslutninger tas. 
Du får arbeidssted i en gammel "trikkestall" sentralt på Sagene. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og muligheten til å oppdatere garderoben din ved hjelp av gode personalkjøpsordninger. 

Arbeidsoppgaver: 
 

  • Definere et sortiment som maksimerer salg og lønnsomhet for kjeden 
  • Hovedansvarlig for enten dame eller herre, med ansvar for alle merker og kategorier
  • Ansvar for forvaltningen av rabatter og salgsaktiviteter 
  • Tett samarbeid med markedsavdelingen, driftsapparatet, butikkledere og designavdelingen. Samt tett samarbeid med produkt, for at design tilpasses i henhold til sortimentsplan
  • Forberede og planlegge det aktuelle innkjøpet med analyser og innspill som sikrer at kategoriens sortiment er i tråd med kjedens sortimentsstrategi
  • Utarbeide volum-prognoser for Kjedens dame/herre/nett sortiment, samt grossist
  • Følge opp salgsutvikling og trender på sortimentet/varer og aktivt koordinere med relevante avdelinger for å sikre optimal varetilgjengelighet og synlighet

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:
I denne rollen ønsker vi at du har minst 3 års erfaring fra tilsvarende rolle innenfor innkjøp, kategoristyring eller business controlling. Du har høyere utdannelse innenfor økonomi eller varehandel, og en brennende interesse for retail. I Voice er det høyt under taket, og vi håper du både er selvstendig og kreativ: Nye ideer og innspill mottas med glede! 
Kommunikasjon er viktig, både mot kunder og alle deler av egen organisasjon. Du orienterer deg enkelt og får ting til å skje, selv om dagene er hektiske og oppgavene mange. 
Vi er sikre på at du er over snittet strukturert og nøyaktig, og at du med engasjement tar tak i de utfordringer som kommer din vei.
For å lykkes i denne rollen må du være systemsterk og  en erfaren Excel bruker. Har du erfaring med M3 er det en fordel. 

Menn oppfordres til å søke. 

Dersom du har spørsmål om stillingen er du velkommen til å kontakte Express Rekruttering AS. 

 

Om arbeidsgiveren

VOICE Norge AS er et ledende selskap innen norsk fashion og tekstilhandel. Selskapet omsetter for omlag 2 mrd kr. VOICE har vel 200 butikker fordelt på Match, VIC og Boys of Europe, og mer enn 1500 ansatte. VOICE ble etablert i 1988 og eies av investeringsselskapet O. N. Sunde AS.

VIC er et premium unisex retailkonsept som tilbyr klær og komplementære produkter til kunder som ønsker en merkevareopplevelse til en overkommelig pris.
Vi fører også egne merker med moteriktig design av høy kvalitet. I 2017 lanserte vi en helt ny generasjon VIC butikker som skal løfte merkevaren til nye høyder. Vårt mål er at VIC skal være den viktigste motekjeden i Norge. Uansett plattform. Når du handler hos VIC skal du føle deg godt ivaretatt av våre kunnskapsrike og engasjerte medarbeidere. Vi jobber sammen som et team og har det gøy på jobb. Hos oss skal alle kunder få en positiv handleopplevelse. Våre kjerneverdier er skapende, kompetent. modig og inkluderende!

Rådgiver

Agnes Fyrand-Bakke

+4748121805

agnes@express.no

Daglig leder og Rådgiver

Kathrine Evenmo Ervik

+4790060553

kathrine@express.no