Vi søker proaktiv Account Manager!

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Account Manager
Arbeidsgiver:
Best Transport AS
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Søknader behandles fortløpende
Antall stillinger:
2
Nettside:

Rådgiver

Maria Græsmann

+4797102533

maria@express.no

LinkedIn

Rådgiver

Helena Berge

+4791167520

helena@express.no

Motiveres du av å jobbe med salg og kunder? Ønsker du å utvikle deg i et rasktvoksende selskap med fokus på kvalitet og miljø? Vi er i en bransje med stor utvikling og høyt tempo, hvor det hele tiden oppstår nye behov. Som Account Manager vil du få ansvar for hele prosessen fra prospektering til å bygge videre relasjoner med kunder i både B2B og B2C markedet.

I denne rollen skal du selvstendig få tak i potensielle kunder, planlegge møter og aktivt drive med salg, tilbud, kontraktsignering og utvikle kunden sammen med oss. Når salget er gjennomført vil du i etterkant følge opp og forvalte kunden på best mulig måte. Du blir en del av et salgsteam med engasjerte og kompetente kollegaer. Det er høyt fokus på et fellesskap som støtter og oppfordrer hverandre til å drive forretning i samsvar med våre ambisiøse forretningsmål.

Kvalifikasjonskrav

 • Du har erfaring med oppsøkende salg
 • Du behersker norsk og engelsk godt, både skriftlig og muntlig
 • Du har høyere relevant utdanning
 • Du har god økonomisk kunnskap og forståelse
 • Du er vant til å jobbe i MS Office-pakken
 • Du har førerkort klasse B

Personlige egenskaper

 • Du trives med å håndtere flere saker samtidig
 • Du er analytisk
 • Du er god til å se løsninger
 • Du er proaktiv, løsningsorientert og har god arbeidskapasitet
 • Gode samarbeids- og kommunikasjonsevner

Din profil
Du er en som trives med å arbeide selvstendig, har evnen til å være tålmodig når det trengs og er bevisst på å være en god lagspiller. I tillegg er du relasjonsorientert og er god på å skape tillit til kunder. Som person er du serviceorientert og brenner for salg. Du er målbevisst, initiativrik og kreativ i arbeidet med å møte kundens behov med utgangspunkt i Bests tjeneste portefølje. Du drives av å oppnå dine fastsatte mål, jobbe systematisk og levere konkrete resultater. Det er en fordel om du har kunnskap om e-handel, transport- og logistikkbransjen. Har du kjennskap til Opter så er det et pluss.

Har du spørsmål om stillingen er du velkommen til å ta kontakt med Express Rekruttering. For å søke stillingen bruk linken "søk her".
 

Om arbeidsgiveren

På vår arbeidsplass skal du som arbeidstaker vokse, ha det gøy og fremfor alt – du skal være deg selv! Hos Best er vi enige om at mangfold er nøkkelen til fremgang og at vi får en bedre arbeidsplass når vi som jobber sammen har ulik bakgrunn. Best er en organisasjon med stor drivkraft og ettersom vi hele tiden vokser er det gode utviklingsmuligheter hos oss. Vi utfører daglig, ved hjelp av innovative tech-løsninger, titusentalls av raske og miljøbesparende bud-, distribusjons- og last mile-oppdrag i Norge, Sverige og Danmark. Vi er stolte over at vi driver frem utviklingen i bransjen. Vi jobber målrettet for å nå vår visjon om å være kundens selvsagte valg i last mile- og expresstjenester i Nord-Europa, basert på en oppriktig bærekraftig gjennomførsel.

Rådgiver

Maria Græsmann

+4797102533

maria@express.no

LinkedIn

Rådgiver

Helena Berge

+4791167520

helena@express.no