Vi skal skape Norges råeste netthandel og trenger deg på laget!

Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@express.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Kunderådgiver innen netthandel
Arbeidsgiver:
Fargerike
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Løst
Antall stillinger:
2
Nettside:

Rådgiver

Karen Kalstad

karen@express.no

Daglig leder

Kathrine Evenmo Ervik

+4790060553

kathrine@express.no

LinkedIn

Forskjellen på hva som er mulig og umulig er lidenskap! En jobb i Fargerike er lidenskap, både for fag og folk. Vårt oppdrag er å gjøre om hus til hjem, lage en personlig atmosfære.
Det gjør vi hver dag i over 100 butikker, og nå skal vi gjøre det samme på internett.

For å realisere drømmen om å skape Norges råeste netthandel for maling-, tapet-, gulv- og interiørprodukter trenger vi digitale hoder med interesse for folk, estetikk og gode kundeopplevelser.

Vi vil fra starten være et lite team på tre som skal gjøre alt fra A-Å, heldigvis med noe hjelp. Vi har vår egen grossist som pakker varene som kundene bestiller, og en regnskapsavdeling som fikser papirarbeidet, men sett bort fra dette skal teamet gjøre resten. Vi skal legge ut produkter i nettbutikken, lage kampanjer og kundereiser, og svare på spørsmål fra kundene våre fra alle kanaler. Kort sagt; vi skal drive butikken, og vi skal gjøre det sammen.

For å finne deg som kan drive butikken, kunne vi listet opp egenskaper og krav som vi tror du må ha, men i Fargerike tror vi på det utradisjonelle og på ulikhet. Derfor vil vi at du skal vise oss hva du kan!
Hva er du god på, og hvordan vil du jobbe? Hvilke ansvarsoppgaver har din drømmejobb, og hvordan ser du for deg at Fargerikes nettbutikk blir den beste? Når du har svar på det, så lager vi en stilling sammen hvor du får briljert med dine evner, og brynet deg på noe du vil bli bedre på.

Vi bruker mye ressurser på sosiale arrangement for å skape arenaer for å bli kjent og dyrke vår felles kultur. Hvert år har vi flere store og små arrangement, og én stor fest. Annenhvert år finner vi også frem passet, og reiser utenlands.

Rent praktisk:
Vi har kjedekontor mellom Brobekk og Alnabru i Oslo, og sitter samlokalisert med moderselskapet Malorama. Togstasjonen er en kort rusletur unna, og kjører du bil har vi parkering. I Fargerikes kjedekontor er vi ti ansatte, med Malorama er vi 40 kollegaer på kontoret. Rundt om i Norge har vi 800 kollegaer i butikkene, så det er mange bra hoder her du vil jobbe med.

For å søke på drømmejobben din, ønsker vi oss den tradisjonelle søknaden med CV. Men i tillegg til dette, vil vi at du på din måte presenterer deg selv for oss digitalt med bruk av en eller flere virkemidler; video, lyd, presentasjon og bilde(r). Hvordan du presenterer deg er opp til deg selv. Her er det ingen fasit. Er det store filer, kan du sende de over via en fildelingstjeneste.

Og lurer du på noe rundt stillingen, ta kontakt med André Sunnevåg Olsen, Leder Netthandel Fargerike eller Express Rekruttering, nærmere bestemt daglig leder Kathrine Ervik og rådgiver Karen Kalstad. Vi finnes også på de fleste plattformer og kanaler, så ta kontakt i den formen som passer deg best.

Vi gleder oss til å møte deg!

Om arbeidsgiveren

Fargerike er Norges største Fargehandel med 113 butikker i Norge. Fargerike eies av Malorama AS, som selv er Norges ledende leverandør av varer og tjenester både til det profesjonelle markedet og til gjør-det-selv. Vi er representert over hele landet, og er det faglige samlingspunktet for maling, gulv og tapet. Vi er Norges største handelshus for overflateproddukter, med 16 Mal Proff-butikker og 34 Mal Proff-partnere, i tillegg til Fargerikes 113 butikker. Vårt sentrallager ligger på Kløfta, og i tillegg har vi distribusjonslager i Finnsnes.

www.youtube.com/watch?v=7ATTo9OtAXE

Rådgiver

Karen Kalstad

karen@express.no

Daglig leder

Kathrine Evenmo Ervik

+4790060553

kathrine@express.no

LinkedIn