Vi skal satse på signalfaget og ønsker flere signalmontører på laget!

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Signalmontører
Arbeidsgiver:
Infranord Norge AS
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
snarest
Antall stillinger:
3
Nettside:

Rådgiver

Mia Therese Jøhl Fartum

+4747367874

mia@express.no

Rådgiver

Hella Sommerfelt-Pettersen

+4792815638

hella@express.no

Vil du jobbe for et selskap i vekst innenfor jernbane? Infranord Norge skal satse på fagområdet signal. Hvor vi nylig har kjøpt opp et av Nordens ledende fagmiljøer på dette området, ProRail AS. Våre nye og svært kompetente medarbeidere som kommer over fra ProRail AS, danner grunnstammen i vår signalavdeling. Vi legger nå til rette for vekst for å kunne konkurrere om et økende antall prosjekter, både i og utenfor Norge.
 
Vi søker etter signalmontører som ønsker å være med oss på denne satsningen. Arbeidsoppgaver vil i hovedsak være anleggsledelse og/eller installasjon av nye signalanlegg eller endringer i eksisterende. Oppdrag vil være i store deler av Jernbane-Norge, så reisevirksomhet må påregnes.  
 
Ønskede kvalifikasjoner og erfaring:  

  • Fagbrev som signalmontør er et krav  
  • Godkjenning som sikkerhetskontrollør eller kontrollør signal  
  • Førerkort klasse B

Egenskaper:  

  • Løsningsorientert og strukturert med høy grav av gjennomføringsevne  
  • Du jobber godt på egenhånd og trives med å arbeide selvstendig  
  • Stor faglig integritet, du trigges av tekniske utfordringer og finner gode løsninger!  
  • Interesse for bransjen og fagområdet. Arbeider nøyaktig, systematisk og har god forståelse for sikkerhet og risiko.  

 
Vi er en av Norges største jernbaneentreprenører og du kommer til en stødig og trygg arbeidsgiver. Hos oss får du konkurransedyktige vilkår. Du vil få gode muligheter for kompetanseutvikling og karrieremuligheter internt. Du kommer til et meget kompetent og trivelig arbeidsmiljø der kvalitet på utført arbeid er vårt hovedfokus.  

Kan dette være noe for deg? For ytterligere informasjon om stillingen er du velkommen til å kontakte våre rådgivere i Express rekruttering eller kontakte Infranord sin Fagansvarlig Inge J. Rindedal (tlf.480 75 453) eller Leder Signal Espen Ulvmoen (tlf. 950 49 553). Ønsker du å søke på stillingen, vennligst benytt linken 'Søk på stillingen'.

Om arbeidsgiveren

Infranord er en ledende Nordisk jernbaneentreprenør med ca. 1900 ansatte og en omsetning på over 4 mrd. kroner. Vi bygger fremtidens spor med søkelys på kundenytte, sikkerhet og bærekraft.

Infranord Norge AS er datterselskap til Infranord AB og har ca. 100 ansatte, omsetning på ca. 600 mnok og god lønnsomhet. Infranord Norge har spennende oppdrag innen nybygging og oppgradering av norsk jernbane. Vi bygger spor og kontaktledning, signalanlegg og kraftforsyning. Vi gjennomfører store prosjekter i samarbeid med vår ressursbase i Infranord i Sverige og andre viktige samarbeidspartnere. Vår organisasjon i Norge består av ansatte innen prosjektledelse og arbeidsutførelse og vi har ambisjoner om videre sikker og lønnsom vekst.

Rådgiver

Mia Therese Jøhl Fartum

+4747367874

mia@express.no

Rådgiver

Hella Sommerfelt-Pettersen

+4792815638

hella@express.no