Vi ser etter en raus, varm og engasjert leder som elsker Italia

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Daglig leder
Arbeidsgiver:
Villa Paradiso Group AS
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Søknader behandles fortløpende
Antall stillinger:
1
Nettside:

Rådgiver

Johanne Færø

+4795774188

johanne@express.no

LinkedIn

Vi ser etter Daglig Leder til splitter nye Villa Paradiso Munch Brygge! Restauranten har en unik beliggenhet med utsikt mot Munchmuseet og fjorden. Restauranten er fordelt på to etasjer med over 200 sitteplasser inne og 250 sitteplasser ute, samt rom for større selskaper. Villa Paradiso har et unikt konsept bygd på autentisk italiensk kultur, mat og personlighet. Videreføringen av Villa sin varme, inkluderende og familiære kultur og arbeidsmiljø står i høysete.

Arbeidsoppgaver/ansvarsområder:

  • Topp- og bunnlinjeansvar for restauranten
  • Overordnet driftsansvar i henhold til lover, regler og forskrifter som IK-Mat og HMS
  • Personalansvar
  • Sikre oppdatert markedsmateriell ute i restauranten
  • Sikre brand standard, service og leveranse
  • Rekruttere, trene, motivere og lede personalet mot klare mål
  • Sikre at restaurantgruppens strategier implementeres i egen restaurant
  • Gjestebehandling, produksjonsplanlegging og varebestilling

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Ledererfaring
  • Erfaring fra restaurant eller hotellbransjen
  • God økonomiforståelse
  • Kunnskap og lidenskap for italiensk kultur, mat og drikke
  • Kjennskap til driftssystemer som POS, PMI, HRM er en fordel
  • Trygg, tydelig og selvstendig

Villa Paradiso tilbyr:

  • Gode karrieremuligheter i et voksende selskap
  • Konkurransedyktige betingelser
  • Godt arbeidsmiljø med høy trivsel og seriøs drift
  • Selvstendig og variabel arbeidsdag

Stillingen rapporterer til Kjedeleder i Villa Paradiso Group

For ytterligere informasjon om stillingen er du velkommen til å kontakte rådgiver i Express Rekruttering Johanne Færø.

Om arbeidsgiveren

Da vi reiste til Napoli i 2003 hadde vi ingen anelse om at vi skulle komme hjem med både en pizzaovn og en italiensk kokk. Vi ble stormforelsket i den italienske matkulturen og turen ble starten på en helt fantastisk reise.

Året etter åpnet vi dørene til Villa Paradiso på Grünerløkka i Oslo. Siden den gang har det blitt en nabolagsrestaurant som har servert tusentalls av napolitanske pizzaer og andre italienske retter til nære og kjære, restauranten har blitt et kulturikon for italiensk matkultur.

Forelskelsen vår har utviklet seg til dyp kjærlighet for den italienske matkulturen og turene til Napoli har blitt mange. Lidenskapen vår har blitt så sterk at vi har gjort det til vår visjon å bringe den videre, slik at flere kan oppleve hva napolitansk pizza og autentisk italiensk matkultur har å by på. Vi vil at flere skal trekke inn den uslåelige lukten av stekt pizzabunn, mozzarella og tomatsaus som siver ut av en vedovn og inn i et lokale som er fylt av summing og stemmer fra forventningsfulle mennesker, som er sulte på både pizza og livet.

Rådgiver

Johanne Færø

+4795774188

johanne@express.no

LinkedIn