Vi ser etter en raus, varm og engasjert leder som elsker Italia

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Daglig leder
Arbeidsgiver:
Villa Paradiso Group AS
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Søknader behandles fortløpende
Antall stillinger:
1

Rådgiver

Kristin Amanda Løkås

+4745025545

kristin@express.no

Rådgiver

Maria Græsmann

+4797102533

maria@express.no

LinkedIn

Har du erfaring fra restaurant-ledelse? Er du opptatt av å dele kunnskap, utvikle og gjøre de rundt deg gode? Da kan det være deg vi ser etter! Vår restaurant ved Lilleborg søker nå daglig leder. 

 

Vi ser etter en raus, varm og engasjert leder som elsker Italia! Du evner å se og engasjere de rundt deg, er inkluderende og opptatt av å alltid levere god kvalitet og service.
Villa Paradiso har et unikt konsept bygd på autentisk italiensk kultur, mat og personlighet. Videreføringen av Villa sin varme, inkluderende og familiære kultur og arbeidsmiljø står i høysete. 

Vår avdeling på Lilleborg, Tivoli er et lekent konsept på interiør og hvordan avdelingen er bygd opp. Restaurantdelen består av 130 sitteplasser, et fleksibelt rom med pizzeria med gode muligheter for både grupper og drop-in.

I sommersesongen dekker vi opp en eventyrlig uteservering langs Akerselva, med 110 sitteplasser. Her har vi muligheter for underholding som konserter og eventer rundt en stor innstrømming av både turister og lokalet. 

Caffe Inferno har åpent på dagtid med salg av italiensk kaffe og både søte og salte fristelser. Her selger vi også varer fra vår egen Villa Import, som spesialiserer seg på import av fantastiske råvarer fra Italia.

Personen vi søker etter vil ha det overordnede ansvaret for driften, herunder resultat- og personalansvar. I dette ligger det varierte og utfordrede arbeidsoppgaver. Det må forventes en høy grad av tilstedeværelse i drift, spesielt under høysesonger. 

Du vil bli en del av daglig leder-teamet, der vi jobber sammen på tvers for å lære av hverandre, heie på gode prestasjoner og bidra til utvikling.
 

Arbeidsoppgaver/ansvarsområder er blant annet:

  • Resultatansvar
  • Drifte i henhold til lover og regler
  • Lokal markedsføring
  • Sikre god service og kvalitet
  • Personalansvar; bl. a rekruttering, trening, re-trening og oppfølging
  • Etterlevelse konsept og strategier
  • Totalansvar for avdelingen

 

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Ledererfaring, du har vært restaurantsjef eller daglig leder i hotell eller restaurant tidligere
  • Utdanning innen økonomi, ledelse eller hotellfag. Dette kan og kompenseres med en betydelig driftserfaring
  • God økonomiforståelse
  • Kunnskap og lidenskap for italiensk kultur, mat og drikke

 

Egenskaper:

  • Selvstendig
  • Energisk
  • Løsningsorientert
  • Motiverende
  • Stiller høye krav til deg selv og de rundt deg
  • Du er raus, samtidig tydelig og profesjonell i håndteringen av dine ansatte
  • Relasjonsbygger
  • Kjenner seg igjen i våre verdier: ekte, lidenskapelig og familiær

 

Vi tilbyr:

  • Gode karrieremuligheter i et voksende selskap
  • Konkurransedyktige betingelser
  • Godt arbeidsmiljø med høy trivsel og spennende drift
  • Selvstendig og variabel arbeidsdag

Stillingen rapporterer til kjedeleder i Villa Paradiso

Om arbeidsgiveren

Da vi reiste til Napoli i 2003 hadde vi ingen anelse om at vi skulle komme hjem med både en pizzaovn og en italiensk kokk. Vi ble stormforelsket i den italienske matkulturen og turen ble starten på en helt fantastisk reise.

Året etter åpnet vi dørene til Villa Paradiso på Grünerløkka i Oslo. Siden den gang har det blitt en nabolagsrestaurant som har servert tusentalls av napolitanske pizzaer og andre italienske retter til nære og kjære, restauranten har blitt et kulturikon for italiensk matkultur.

Forelskelsen vår har utviklet seg til dyp kjærlighet for den italienske matkulturen og turene til Napoli har blitt mange. Lidenskapen vår har blitt så sterk at vi har gjort det til vår visjon å bringe den videre, slik at flere kan oppleve hva napolitansk pizza og autentisk italiensk matkultur har å by på. Vi vil at flere skal trekke inn den uslåelige lukten av stekt pizzabunn, mozzarella og tomatsaus som siver ut av en vedovn og inn i et lokale som er fylt av summing og stemmer fra forventningsfulle mennesker, som er sulte på både pizza og livet.

Rådgiver

Kristin Amanda Løkås

+4745025545

kristin@express.no

Rådgiver

Maria Græsmann

+4797102533

maria@express.no

LinkedIn