Vi ser etter deg som er en systematisk og strukturert prosjektleder, med en folkelig fremtoning!

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Prosjektleder
Arbeidsgiver:
Ruta Entreprenør AS
Sted:
Oslo
Søknadsfrist:
Snarest
Antall stillinger:
2
Nettside:

Rådgiver

Aase-Marie Sandberg El-Sayed

+4793835274

aase-marie@express.no

LinkedIn

Rådgiver

Lisa Vaage

+4745258062

lisa@express.no

Fordi vi opplever stor pågang av nye og spennende prosjekter, ser vi etter flere dyktige prosjektledere til teamet vårt på Østlandet. Er du klar for å ta fatt på spennende prosjekter med samfunnsverdi, da er du kanskje en av dem?

Du vil være tilknyttet vår avdeling på Helsfyr i Oslo, men er ute på et av prosjektene våre. Henholdsvis i Asker, Lørenskog eller i Østfold. Her kan vi foreta tilpasninger. 
 

Vi ser etter deg med glimt i øyet og som er strukturert og selvstendig, samtidig som du klarer å engasjere de rundt deg. For å gjøre det må du ha gode kommunikasjonsferdigheter, både skriftlig og muntlig samt en folkelig fremtoning. Hos oss er frihet under ansvar viktig. Det vil si at du har fleksibilitet i hvor og hvordan du utfører arbeidsoppgavene, så lenge prosjektets fremdrift ivaretas og at du trives med å være hands-on ute på prosjektet. Stillingen innebærer og personalansvar, hvorpå det er særs viktig for oss at de ansatte blir ivaretatt etter beste evne. Vi er best når vi samarbeider og ansatte føler seg sett og hørt.
 

 

Ansvarsområder:
 • Planlegge, organisere og koordinere prosjekter fra start til slutt.
 • Overvåke prosjektets fremgang, sikre at milepæler blir nådd samt håndtering av eventuelle avvik.
 • Sørge for effektiv ressursallokering og optimal utnyttelse av teamets kompetanse.
 • Ivareta god kommunikasjon og samarbeid med prosjektdeltakere, kunder og interessenter.
 • Utarbeide og følge opp prosjektplaner, budsjetter og tidsrammer.
 • Identifisere og håndtere potensielle risikoer samt utfordringer som kan påvirke prosjektets suksess.
 • Sikre høy kvalitet i alle prosjektresultater, og at de oppfyller kundens forventninger.
 
Krav:
 • Sivil- eller byggingeniør. Eventuelt teknisk fagskole med 5 års erfaring innen tilsvarende stilling hos entreprenør.
 • Erfaring som prosjektleder fra større byggeprosjekter i størrelsesorden 200 mill+.
 • Besitter gode datakunnskaper. Gjerne med kjennskap til ByggOffice eller andre bransjeverktøy.
 
Vi tilbyr:
 • Mulighet til å jobbe med varierte prosjekter og bidra til samfunnsnyttige løsninger.
 • Et sterkt og samarbeidsorientert team som verdsetter kunnskap, engasjement og folkelighet.
 • Et tilrettelagt miljø for videreutvikling, som innebærer avsatte dager med faglig påfyll, lederutvikling samt et gjennomgående fokus på rett person på rett plass.
 • Konkurransedyktige lønnsbetingelser ink. bonusordning. I tillegg til tariffavtale, AFP ordning og gode pensjons- og forsikringsordninger.

Vi er ikke bare opptatt av faglig dyktighet – vi tror også på å skape en god relasjon til våre kunder og samarbeidspartnere. Selskapet setter menneskene først og skal alltid være en folkelig entreprenør. Dette innebærer også at våre ansatte skal trives på jobb. Menneskene i Ruta er vår viktigste ressurs og sammen bygger vi hverandre gode. Vi tilbyr derfor spennende utviklingsmuligheter, stor fleksibilitet og ikke minst hyggelige kolleger!

For ytterligere informasjon om stillingen, er du velkommen til å kontakte våre rådgivere i Express Rekruttering: Aase-Marie Sandberg El-Sayed | aase-marie@express.no eller Lisa Vaage | lisa@express.no.

Om arbeidsgiveren

Ruta er en trøndersk totalentreprenør, der drivkreftene kommer fra verdiene kunnskap, engasjement og folkelighet. Uten dem er vi bare en totalentreprenør, men vi skal være mer og vi skal være bedre!

Vi har 140 ansatte totalt, hvorav 16 av dem er tilknyttet vår avdeling på Helsfyr i Oslo. Vi er et dedikert team av fagfolk som brenner for å levere kvalitetsarbeid til alle våre kunder, samtidig som vi bærer stor stolthet i å bygge verdi for lokalsamfunn. Vår portefølje består av alt fra barnehager, skoler og arbeidsplasser, til forskningssenter, boliger og helsetun.

Rådgiver

Aase-Marie Sandberg El-Sayed

+4793835274

aase-marie@express.no

LinkedIn

Rådgiver

Lisa Vaage

+4745258062

lisa@express.no