Vi leter etter DEG som har lyst til å utvikle og drifte Holzweiler sitt helt nye Lifestyle-konsept!

Det er dessverre ikke mulig å søke på stillingen lenger da vi har funnet rett kandidat. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@express.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Konsept og innkjøpsansvarlig for Holzweiler lifestyle
Arbeidsgiver:
HOLZWEILER AGENTURER AS
Sted:
LYSAKER
Søknadsfrist:
Løst
Antall stillinger:
1
Nettside:

Rådgiver

Annabel Tveit

+4797959303

annabel@express.no

LinkedIn

Rådgiver

Johanne Færø

+4795774188

johanne@express.no

Holzweiler sitt lifestyle konsept skal være en integrert del av Holzweiler merkevare, med fokus på interiør, accessories og småmøbler. 

Bli med å utvikle Holzweiler lifestyle! Som Konsept- og innkjøpsansvarlig vil du få et bredt og spennende ansvar for å utvikle og drifte Holzweiler lifestyle, hvor målet er å identifisere morgendagens trender og tilby det til markedet. Første lokasjon vil være Holzweiler sin Multibrand store på Fornebu, hvor butikken utvides til 450 kvm. Holzweiler har stor tro på fysisk retail, samt å bygge en sterk omni-channel. Stillingen vil være svært sammensatt og utrolig spennende for den rette kandidaten.

Du må brenne for, og ha top-notch kunnskap og interesse for trender og interiør. I tillegg bør du ha relevant retail-erfaring, og gjerne erfaring fra innkjøp. Du er svært selvgående, og til enhver tid på jakt etter de beste løsningene – nettopp fordi du er en kremmer med god teft, både for business og salg.

Holzweiler tilbyr en fantastisk mulighet i en vekstbedrift, med et unikt verdibasert og ungt kollegialt miljø. Holzweiler showroom ligger på Lysaker brygge med vakker utsikt over Oslofjorden.

Har du spørsmål vedrørende stillingen er du velkommen til å kontakte Rådgiver i Express Rekruttering Johanne Færø eller Annabel Tveit.
Ønsker du å søke stillingen, vennligst benytt linken SØK HER til høyre på siden.

Om arbeidsgiveren

Holzweiler er et norsk motehus lokalisert i Oslo, med over 60 medarbeidere. Vi er fremoverlente, ambisiøse og har en målsetting om å være en bærekraftig tilbyder av design, fashion og tilbehør. Selskapet er i en spennende utviklingsfase og opplever god vekst.

Rådgiver

Annabel Tveit

+4797959303

annabel@express.no

LinkedIn

Rådgiver

Johanne Færø

+4795774188

johanne@express.no