Være med på en Europeisk vekstreise?

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Sales Manager
Arbeidsgiver:
DANX AS
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Snarest
Antall stillinger:
1
Nettside:

Daglig leder

Tom Erik Øverbø

+4792088686

tomerik@express.no

Erfaring med logistikk og ønske om å være med på en europeisk vekst-suksess?

DANX Norge er en ledende aktør innen reservedelslogistikk- og leveringsløsninger, med fokus på In-Night distribusjonSelskapet har et sterkt omdømme for sin pålitelige og effektive levering av varer og tjenester. Med et bredt nettverk og omfattende logistikkerfaring har Danx Norge etablert seg som en pålitelig partner for en rekke kunder over hele landet. I 2022 fusjonerte selskapet med Caoursel Logistics fra UK, og har nå med samlede krefter et bredt distribusjonsnettverk over store deler av Europa, bl.a. i Spania, Tyskland, UK, Baltikum og Polen.  

Som Sales Manager har du ansvaret for tilvekst av nye kunder og beholde eksisterende kunder i Norge. Dette vil innebære å identifisere og presentere overbevisende løsninger til potensielle kunder som har behov for Danx sine tjenester. Vi tror den riktige kandidaten har erfaring og innsikt i vår bransje- både med salg og arbeid innenfor anbudsprosesser.

Du vil være den eneste på salg i Norge, men vil jobbe tett med det nordiske salgsteamet så vel som andre funksjoner på kontoret i Oslo.

Vi kan tilby riktig kandidat muligheten til å være en del av et europeisk selskap i stor vekst. Muligheten til å komme inn i selskapet på et tidspunkt hvor det er mye potensiale i det norske markedet- hvor man selv vil være ansvarlig for hvordan dette skal bearbeides.

Nysgjerrig? Søk nå!

Om arbeidsgiveren

Erfaring med logistikk og ønske om å være med på en europeisk vekst-suksess? DANX Norge er en ledende aktør innen […]

Daglig leder

Tom Erik Øverbø

+4792088686

tomerik@express.no