Stadium Outlet kommer til Trondheim!

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Butikkmedarbeider
Arbeidsgiver:
STADIUM OUTLET NORGE AS
Sted:
Trondheim
Søknadsfrist:
Snarest
Antall stillinger:
6

Rådgiver

Agnes Fyrand-Bakke

+4748121805

agnes@express.no

Vil du jobbe i et energifylt team med engasjerte kolleger? Anser du deg selv som driftig, serviceinnstilt og fleksibel? Da er du kanskje vår neste stjernespiller!

Vi søker butikkselgere til laget vårt – stillingene vil være av varierende stillingsprosent. Her er det mulighet for både deltid- og heltidstilling. 

Stadium Outlet ønsker å gjøre sport og sportsmote tilgjengelig for alle. For å lykkes med dette oppdraget må samtlige medarbeidere ha det gøy på jobben og være drevet av det samme som oss: å aktivisere verden – hva er din drivkraft?

Hva innebærer det å være butikkselger?
Kundene skal føle seg velkomne hos oss og bli invitert til en kundeopplevelse i hele butikken. En opplevelse som kjennetegnes av service i verdensklasse. Som butikkselger legger du til rette for at kundene skal finne produktene de er ute etter. Det betyr at du fyller på varer og sørger for at butikken er inspirerende, attraktiv og velfylt med våre produkter. Du sørger for å gi kundene best mulig personlig service ved å hjelpe dem ved behov og ta imot dem i kassen.

Hvem er du?
Vi ønsker at du som søker har erfaring som kassemedarbeider og erfaring fra varehandel. Hvis du har kunnskap innen våre forskjellige produktområder som ski, sko og funksjonsklær, er det en bonus. For å trives hos oss er det viktig at du er en positiv lagspiller som liker å ha mye å gjøre. Du liker å gi folk service og trives når tempoet er høyt. Som person er du åpen, engasjert og selvstendig. Du liker å arbeide med salg og blir oppmuntret av å se gode salgsresultater. Du deler naturligvis vår lidenskap for sport og sportsmote.

For mer informasjon om denne stillingen er du velkommen til å kontakte Express Rekruttering AS.

Vi ser frem til å motta din søknad. Come join the movement!
 

Om arbeidsgiveren

Stadium Outlet er et konsept med lave priser på sport og sportsmote innen Stadium konsernet. Vi tilbyr et bredt sortiment av merkevarer som selges til en lavere pris enn tilsvarende produkt på markedet. Stadium Outlet har blant annet billige sneakers, sportstøy, løpesko, billig undertøy og gensere. Hos oss handler du alltid billig og du finner alle størrelser fra XXS til XXL! Velkommen til Stadium Outlet.

Rådgiver

Agnes Fyrand-Bakke

+4748121805

agnes@express.no