Serviceminded og Tysktalende? Perfekt! Vi vil ha deg med i teamet vårt!

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Kunderådgiver
Arbeidsgiver:
Bank Norwegian, en filial av NOBA Bank Group AB (publ)
Sted:
FORNEBU
Søknadsfrist:
Søknader behandles fortløpende
Antall stillinger:
1
Nettside:

Rådgiver

Malin Hansen Stenqvist

+4741752981

malin@express.no

LinkedIn

Trives du med å hjelpe andre og i tillegg er tysktalende, så er dette en rolle du kommer til å trives godt i. Kundeserviceteamet i Bank Norwegian, en filial av NOBA Bank Group AB (publ) ser nå etter en effektiv og positiv person som kommuniserer flytende i tysk, både muntlig og skriftlig. Du vil bli en del av en hjelpsom gjeng som verdsetter et godt arbeidsmiljø og mangfold. Bank Norwegian, en filial av NOBA Bank Group AB (publ) vokser og vi skal nå ansette nye personer til vårt tyske kundeserviceteam. 

Har du aldri jobbet i bank før? Det gjør ikke noe. I denne stillingen vil du få god opplæring og innsikt i våre produkter, hvordan banken fungerer og hvordan du kan bli god på å skape fantastiske kundeopplevelser.
 

Arbeidsoppgaver: 
Vi hjelper tyske kunder med ulike spørsmål om deres kundeforhold. Du skal derfor hjelpe og veilede kundene via telefon, e-post og chat. I denne stillingen vil du få god innsikt i våre produkter, hvordan banken fungerer og bli god på å skape gode kundeopplevelser. Du skal ivareta eksisterende kunder og veilede nye kunder gjennom å gi informasjon om våre produkter og tjenester. Det forventes også at du skal håndtere utgående samtaler til lånesøkere. Stillingen innebærer mye samarbeid innad i teamet, men også med andre avdelinger for å løse kundenes utfordringer.

Kompetansekrav: 
Det er viktig at du kan kommunisere tydelig og godt på tysk og engelsk, både skriftlig og muntlig. Du må også ha god forståelse i et av de skandinaviske språkene. Du må vise til god systemforståelse og datakunnskaper. Vi legger stor vekt på personlig egnethet og ønske om å yte god kundeservice i denne rollen. 

Hvem vil lykkes i denne rollen: 
Vi tror du vil lykkes og trives i rollen dersom du vet hva som skal til for å skape en fantastisk kundeopplevelse. Du er god på å tilpasse deg og på å bygge relasjoner. Du lar deg ikke stresse av høyt tempo. Du trives med å ha telefon og PC som arbeidsverktøy og er pålitelig, strukturert og effektiv uten at dette går utover kvaliteten. Det er også en fordel om du har god tallforståelse. 
 
Hvorfor jobbe hos oss? 
Her vil du få interessante arbeidsoppgaver i et sterkt fagmiljø og et selskap i vekst. Dette er en arbeidsplass med gode muligheter for faglig utvikling!
Vi har gode lønnsbetingelser og markedsledende pensjons- og forsikringsordninger med blant annet helseforsikring. Vi har friskhets- og treningsbidrag, sunn og god kantine, samt et moderne treningsrom for våre medarbeidere. Du finner snacks og brettspill i fellesområdet vårt og vi gjør mye for å styrke det sosiale miljøet på jobben mellom kolleger, som for eksempel å spille curling sammen etter arbeidstid.

Om du har noen spørsmål om stillingen, ta kontakt med rådgiver i Express Rekruttering, Malin Stenqvist, malin@express.no 

Vi håper og gleder oss til å høre fra deg!
 

Om arbeidsgiveren

Bank Norwegian, en filial av NOBA Bank Group (publ) er en heldigital bank med mer enn 1,7 millioner kunder i Norden, Spania og Tyskland. Vi har en enkel og oversiktlig produktportefølje bestående av usikrede lån, kredittkort, sparekontoer og relevante forsikringer. Vi jobber med å lage brukervennlige digitale produkter som gjør det enkelt for våre kunder å holde oversikt over sin personlige økonomi.

Vi har over 15 års bankerfaring og er en av de mest innovative nisjebankene i Europa. Vi betjener våre kunder i seks ulike land fra Fornebu, i utkanten av Oslo. I dag har banken rundt 187 ansatte som representerer 21 nasjonaliteter. Hos oss verdsetter vi vår gode samarbeidskultur med flat struktur. Vi tror at vårt mangfold og ubyråkratiske måte å jobbe på er en styrke som gjør det lettere å være fleksibel og levere på våre kunders forventninger. Bank Norwegian er en filial av NOBA Bank Group (publ). Sammen med NOBA er vi en tydelig markedsleder med mer enn 2 millioner kunder og 600 ansatte. Det sammenslåtte selskapet er Nordens største uavhengige spesialistbank. VI deler de samme verdiene; ‘We are wholehearted’,’ We collaborate’, ‘We take the lead’. Våre verdier og bærekraft er viktig for vår bank og er integrert i alt vi gjør.

Vi holder til i lyse og sentrale lokaler på Fornebu, med både garasje og sykkelparkering!

Rådgiver

Malin Hansen Stenqvist

+4741752981

malin@express.no

LinkedIn