Senior Geotekniker søkes til en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Senior Geotekniker
Arbeidsgiver:
Veidekke Entreprenør AS
Sted:
OSLO
Antall stillinger:
1
Nettside:

Rådgiver

Anette Hammersgård

+4747311896

anette@express.no

Rådgiver

Hella Sommerfelt-Pettersen

+4792815638

hella@express.no

 

Veidekkes kompetansesenter, V-teknikk, søker senior geotekniker som kan styrke det geotekniske teamet.

Veidekke har en sterk økning av aktiviteter innen entreprenørvirksomheten, og ser det som en stor styrke å ha egen intern spisskompetanse innen utvalgte viktige fagområder. V-teknikk består av 9 spesialiserte medarbeidere med solid erfaring i å bidra til at Veidekke kommer opp med gode og konkurransedyktige løsninger. Kompetansen vår er etterspurt, og vi opplever en økende oppdragsmengde. Vi trenger derfor å styrke teamet ytterligere med mer geoteknisk kompetanse. Du vil være en pådriver og rådgiver for geoteknisk kvalitet, produktivitet og gode prosjekttilpassede løsninger, samt være med på å videreutvikle V-teknikk i Veidekke. I V-teknikk får du nærhet til bygge- og anleggsplasser og kommer tett på utførelse, samt at du får mulighet til å være med på faglige og praktiske diskusjoner.

Arbeidsoppgaver

 • Bidra til å utvikle gode løsninger for prosjektene
 • Være faglig støtte til prosjektene i tilbudsfasen, og i utførelsesfasen
 • Bidra med kursing og opplæring internt og delta i internt utviklingsarbeid
 • Bistå veidekkes prosjekter i kjøp og styring av rådgivertjenester.

Kvalifikasjoner

 • Relevant utdanning 
 • Minimum 7 års erfaring innen geoteknikk 
 • Relevant erfaring fra rådgivende bransje 
 • Relevant erfaring fra geoteknikk på land og/eller i sjøsoner
 • Være kreativ med hensyn til å finne gode og effektive løsninger
 • Gode samarbeidsevner. Både når det kommer til å arbeide på tvers i organisasjonen, samt bidra til et godt samarbeid med rådgivere som Veidekke engasjerer innen faget
 • God forståelse for entreprenørens behov og utfordringer
 • Positiv, proaktiv og løsningsorientert
 • Ansvarsbevisst og selvstendig

Veidekke tilbyr

Om du blir med oss som senior geotekniker i V-teknikk blir du en del av en avdeling som er uformell i sin omgangstone og har et positivt arbeidsmiljø. Glimt i øyet og god humor på arbeidsplassen er viktig. Vi har konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger, og gode muligheter for kurs og opplæring hos oss. Gjennom vår ordning for aksjekjøp får du anledningen til å eie aksjer i egen bedrift sammen med dine kollegaer. I dag eier omtrent halvparten av ansatte i Veidekke om lag 15% av aksjene i selskapet, noe som er ganske unikt for store selskaper i Norge. Dagene vil være svært varierende og dynamiske med gode muligheter for å bidra og utvikle også deg selv i ulike arbeidsmiljø. 

Ønsker du å høre mer om stillingen kan du ta kontakt med en av våre rådgivere i Express Rekruttering. Vi ser fram mot å høre fra deg! 

 

Om arbeidsgiveren

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, plukk og grus. Omsetningen er om lag 38 milliarder kroner (2020), og halvparten av de 8100 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd. Veidekke tar en aktiv rolle i det grønne skiftet, og har som målsetning å være ledende på miljø og arbeider for å ivareta ambisiøse målsetninger i arbeidet med klima.

V-teknikk er vår rådgivende fagenhet innenfor betongteknologi, konstruksjonsteknikk og geoteknikk. V-teknikk yter bistand til prosjektene når krevende oppgaver skal løses i både utviklingsfase, tilbudsfase og utførelsesfase. Enheten deltar også i forskning og bransjearbeid, samt bidrar med kurs og opplæring. V-teknikk har eksistert i 36 år og er et av våre konkurransefortrinn.

Rådgiver

Anette Hammersgård

+4747311896

anette@express.no

Rådgiver

Hella Sommerfelt-Pettersen

+4792815638

hella@express.no