Prosjekteringsleder – JM Norge

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Prosjekteringsleder
Arbeidsgiver:
JM NORGE AS
Sted:
OSLO
Antall stillinger:
1
Nettside:

Rådgiver og teamleder

Pernille Gundersen

+4795966059

pernille@express.no

I takt med selskapets vekst øker også antallet spennende prosjekter. I den forbindelse søker vi nå en engasjert og faglig sterk prosjekteringsleder til vår avdeling i Oslo. Du vil jobbe i et faglig sterkt team med erfarne medarbeidere, og vi ser derfor for oss at du har erfaring fra prosjekteringsledelse av større, og med det gjerne kompliserte, boligprosjekter. Flere av våre nye prosjekter er lokalisert i Osloområdet. Stillingen rapporterer til Avdelingssjef Prosjekteringsledelse.

ANSVARSOMRÅDER
Hos oss får du bruk for din breddekunnskap innen ledelse, kommunikasjon, byggeteknikk, økonomi og prosjektering. I samarbeid med prosjektsjef og resten av prosjektteamet, vil du være en viktig ressurs i prosjektgruppen og bidra til feilfrie boliger for våre kunder. Helt konkret vil vår nye prosjekteringsleder:  

 • Styre og lede prosjektering gjennom hele prosessen, utvikling av forprosjekt til ferdig bolig
 • Administrere, kontrahere, koordinere og følge opp hele prosjekteringsgruppen internt og eksternt
 • Fremdriftsstyring og økonomioppfølging av prosessen

KOMPETANSE OG ØNSKEDE EGENSKAPER

 • Minimum fem års relevant prosjekterfaring fra byggherre og/eller større totalentreprenører
 • Relevant høyere utdanning som ingeniør, sivilingeniør eller fagbrev som tømrer med teknisk fagskole. Studieretning mot bygg er en fordel
 • God kunnskap om prosjekteringsbudsjett, tidsplan og oppfølging.
 • Gode kommunikasjonsevner, muntlig og skriftlig
 • Kjennskap til PBL, TEK og andre offentlige krav
 • Innehar gode lederegenskaper, flink på å lede team
 • God overordnet, tverrfaglig fagkompetanse og forståelse, i tillegg til god byggeteknisk kompetanse
 • Du har engasjement for utvikling av store, komplekse boligprosjekter, og interesse for områdeutvikling
 • Videre har du stilfølelse, er lydhør og pålitelig
 • Du er en positiv pådriver som tar initiativ til forbedring og utvikling
 • Du er åpen tydelig, strukturert og beslutningsdyktig
 • Du er analytisk og detaljfokusert, samtidig som du evner å se helheten

MULIGHETER

Som ansatt i JM Norge region Oslo får man mange spennende og utfordrende oppgaver. 

 • En operativ lederstilling i et selskap med ambisjoner og langsiktig perspektiv
 • Et kompetent fagmiljø i et selskap med vekstambisjoner og sunn økonomi
 • Gode muligheter for både faglig og personlig utvikling
 • Hyggelige kollegaer i et sosialt og inkluderende arbeidsmiljø
 • Konkurransedyktige betingelser, samt tilgang til bedriftshytte

HVORFOR VELGE OSS?
Vi ønsker å være en arbeidsgiver som er både trygg, utviklingsorientert, kvalitetsbevisst og opptatt av miljø og bærekraft. Kvinner i ledelse, både på byggeplass og på kontoret er et satsningsområde for oss. Les gjerne om våre tanker rundt karriere og utvikling på våre nettsider: https://www.jm.no/karriere/jm-er-fremtiden/ 

For oss er ikke bærekraft bare et fint ord vi bruker for å vise at vi henger med i tiden. Vi har arbeidet med bærekraftspørsmål i alle år, og vi tar alltid et økonomisk, sosialt, etisk og miljømessig ansvar under prosjektutviklingen og for våre ferdige boliger og bomiljøer. For oss dreier bærekraft seg ikke utelukkende om hus og bomiljø, men like mye om langsiktigheten for våre ansatte. Vi er stolte av å ha en raus holdning der vi hjelper hverandre. Hos oss skal du kunne prestere, gjøre karriere og få utfordrende arbeidsoppgaver, slik at du blir lenge og skriver historie med oss.

I vårt konsern jobber vi kontinuerlig mot et felles mål som er «ett JM». Dette er noe som kjennetegner vår kultur og det at vi jobber så strukturert mot et felles mål gjør at vi ofte klarer å levere på det vi ønsker aller mest; å ha bransjens mest fornøyde kunder. Som et kvalitetsstempel har JM Norge gleden av å ha blitt kåret til å ha bransjens mest fornøyde kunder i veldig mange år på rad, senest i 2020 fikk vi 1. plass.

Søknadsfrist: Tirsdag 12.april. Søknader vil bli behandlet fortløpende. 

Ønskes ytterligere informasjon om stillingen, kan du kontakte rådgiver Pernille Gundersen på pernille@express.no. Alle henvendelser behandles konfidensielt.
 
 

Om arbeidsgiveren

JM har forandret fremtiden i 75 år. Siden starten i 1945 har vi etablert oss som en av Nordens ledende prosjektutviklere av nye boliger og boligområder, og er det første nordiske byggefirmaet der hele konsernets boligproduksjon er Svanemerket. Virksomheten fokuserer på produksjon av nye boliger med attraktiv beliggenhet i ekspansive storbyområder og universitetsbyer i Norge, Sverige og Finland. Vi arbeider også med prosjektutvikling av næringslokaler og entreprenørvirksomhet, hovedsakelig i Stockholmsområdet. JM skal i all virksomhet arbeide for langsiktig bærekraft. Derfor har vi inkludert FNs globale bærekraftsmål i vår virksomhet. Vi omsetter for ca. 15 milliarder svenske kroner og har ca. 2600 medarbeidere.

Rådgiver og teamleder

Pernille Gundersen

+4795966059

pernille@express.no