Otovo søker salgsleder!

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Salgsleder
Arbeidsgiver:
Otovo AS
Sted:
Oslo
Søknadsfrist:
Snarest
Antall stillinger:
1
Nettside:

Rådgiver

Martine Wiese Ringsrød

+4740437635

martine@express.no

LinkedIn

Daglig leder

Tom Erik Øverbø

+4792088686

tomerik@express.no

Er du vår nye og "grønne" salgsleder?  
Bli en del av vårt dyktige salgsteam, og bidra til å bygge broen mellom bærekraftige energiløsninger og kundenes behov.
Dette kan være din mulighet til å lede et kompetent salgsteam mot å skape en grønnere fremtid!

Om rollen:
Som Salgsleder i Otovo vil du ha ansvaret for salgsteamet i Oslo. Rollen vil innebære både personalansvar og operativt arbeid, samtidig som du vil jobbe med salg. Salgsteamet i Otovo har fokus på B2C salg, hvor daglig kundedialog gjøres over telefon eller via Teams-møter. Du vil ha hovedansvaret for å videreutvikle salgsteamet og sikre fremdrift i salgsprosessene. Videre vil du sitte i lederteamet med et strategisk rettet fokus.

Hva kan vi tilby deg?
Du blir en del av vår spennende vekstreise, med et sterkt fokus på grønn energi.
Vi kan tilby en utfordrende og selvstendig rolle, med muligheten til å bygge og utvikle kompetanse innenfor et særdeles spennende område, fornybar energi og teknologi.
Selskapet tilbyr kontorer sentralt i Oslo med et energisk og sosialt arbeidsmiljø. Otovo sin arbeidskultur gjenspeiler tillit, respekt og likestilling, og du vil få jobbe i et solid og internasjonalt selskap med mulighet
for gode vekstmuligheter internt. I tråd med stillingen tilbys det fastlønn med ytterligere bonus-ordning.

Vi ser etter:
Du skal lede og motivere salgsteamet og gå foran som et godt eksempel. Vi ser for oss at du er selvstendig, strukturert og resultatorientert.
Du burde ha sterk gjennomføringsevne, gode kommunikasjonsferdigheter og mellommenneskelige relasjoner. Stillingen krever evne til å sette tydelige mål og være løsningsorientert.
Vi ser for oss at du har noen års erfaring innenfor salgsledelse.  

 

Om arbeidsgiveren

Otovo er Europas ledende markedsplass for solcelleinstallasjoner til privatpersoner. Ved hjelp av selskapets plattform har vi et mål om å gjøre overgangen til solenergi enkel, billig og tilgjengelig for alle. Selskapets markedsplass er et organisert nettverk bestående av hundrevis av lokale og høyt kvalifiserte solcelleinstallatører som nøye er gjennomgått. Med en egenutviklet teknologi til å tilpasse ethvert hjem, gir Otovo presise råd om det ideelle prosjektet for kunden. Otovo ble grunnlagt i Oslo 2016 og er den ledende markedsplassen for solceller i Europa. Siden etableringen har selskapet ekspandert til Sverige, Frankrike, Spania, Italia, Polen, Portugal, Tyskland, Storbritannia, Østerrike, Sveits, Belgia og Nederland. Otovo har solgt og fullført tusenvis av solenergiprosjekter over hele kontinentet, og er notert på Oslo Euronext Growth Stock Exchange. Selskapet søker nå en salgsleder til sitt vinnende team i Norge!

Rådgiver

Martine Wiese Ringsrød

+4740437635

martine@express.no

LinkedIn

Daglig leder

Tom Erik Øverbø

+4792088686

tomerik@express.no