Otovo søker Marketing Manager!

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Marketing Manager
Arbeidsgiver:
Otovo AS
Sted:
Oslo
Søknadsfrist:
Snarest
Antall stillinger:
1
Nettside:

Rådgiver

Martine Wiese Ringsrød

+4740437635

martine@express.no

LinkedIn

Daglig leder

Tom Erik Øverbø

+4792088686

tomerik@express.no

Ønsker du å bli en nøkkelspiller i kampen mot klimaendringer?
Bli med på vårt dedikerte team som Market Manager, og bidra til å forme en bærekraftig fremtid med kreative og nyskapende markedsføringsstrategier innenfor grønn energi.

Om rollen:
Som Marketing Manager i Otovo skal du ha ansvaret for alt relatert til markedsføring i Otovo Norge. Du vil koordinere med- og rapportere til General Manager, samt ha et strategisk rettet fokus med mål om å øke merkevarebevissthet og inntektsvekst. Rollen innebærer et tett samarbeid med salgsleder, Content manager og SEO. Videre vil rollen som Marketing manager innebære ansvar for å utvikle og realisere Otovo sin markedsførings- og kommunikasjonsstrategi. Rollen vil være elementær for selskapets vekstreise.

Hva kan vi tilby deg?
Du blir en del av et dyktig og kunnskapsrikt markedsføringsteam. Ditt arbeid vil bidra til  Otovo sin spennende vekstreise, med et sterkt fokus på grønn energi. Vi kan tilby en utfordrende og selvstendig rolle, med muligheten til å bygge og utvikle kompetanse innenfor et særdeles spennende område, fornybar energi og teknologi. Selskapet tilbyr kontorer sentralt i Oslo med et energisk og sosialt arbeidsmiljø. Otovo sin arbeidskultur gjenspeiler tillit, respekt og likestilling, og du vil få jobbe i et solid og internasjonalt selskap med mulighet for gode vekstmuligheter internt. I tråd med stillingen tilbys det fastlønn med ytterligere bonus-ordning.

Vi ser etter:
Du skal jobbe i markedsavdelingen i Otovo Norge. Stillingen krever gode evner til å jobbe selvstendig så vel som i team, sette tydelige mål, koordinere og være løsningsorientert. Du burde være strukturert og systematisk anlagt i tråd med deadlines. Vi ser for oss at du har noen års erfaring innenfor markedsføring og kan håndtere de operative aspektene relatert til markedsføring. Det er fordelaktig om du har erfaring med B2B- og/eller B2C salg.

 

Om arbeidsgiveren

Otovo er Europas ledende markedsplass for solcelleinstallasjoner til privatpersoner. Ved hjelp av selskapets plattform har vi et mål om å gjøre overgangen til solenergi enkel, billig og tilgjengelig for alle. Selskapets markedsplass er et organisert nettverk bestående av hundrevis av lokale og høyt kvalifiserte solcelleinstallatører som nøye er gjennomgått. Med en egenutviklet teknologi til å tilpasse ethvert hjem, gir Otovo presise råd om det ideelle prosjektet for kunden. Otovo ble grunnlagt i Oslo 2016 og er den ledende markedsplassen for solceller i Europa. Siden etableringen har selskapet ekspandert til Sverige, Frankrike, Spania, Italia, Polen, Portugal, Tyskland, Storbritannia, Østerrike, Sveits, Belgia og Nederland. Otovo har solgt og fullført tusenvis av solenergiprosjekter over hele kontinentet, og er notert på Oslo Euronext Growth Stock Exchange. Selskapet søker nå en salgsleder til sitt vinnende team i Norge!

Rådgiver

Martine Wiese Ringsrød

+4740437635

martine@express.no

LinkedIn

Daglig leder

Tom Erik Øverbø

+4792088686

tomerik@express.no