OPAK søker spesialrådgiver innen verdivurdering av bygg og eiendom

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Spesialrådgiver verdivurdering, bygg og eiendom
Arbeidsgiver:
Opak AS
Sted:
OSLO
Antall stillinger:
1
Nettside:

Rådgiver

Mia Therese Jøhl Fartum

+4747367874

mia@express.no

OPAK har gjennom 35 år verdsatt mange store og komplekse eiendommer. På grunn av økende arbeidsmengde ser avdeling Eiendomsrådgivning nå etter personer som kan supplere et allerede etablert og godt fagmiljø innen verdivurderinger. Stillingen byr på en variert og utfordrende hverdag med spennende oppdrag for et bredt spekter av kunder over hele Norge.  
 

Arbeidsoppgaver: 

  • Ansvarlig for å utarbeide verdivurderinger  

  • Vurdering av utviklingspotensial ved ulike type eiendommer 

  • Andre type vurderinger knyttet til festeavgift, leievurdering, eierkostnader mm.    

  • Byggelånsoppfølging 

  • Bistand i utredninger og analyser  

  • Tomtesøk 
     

Kvalifikasjoner/personlige egenskaper: 

Du har utdannelse på masternivå innen eiendomsutvikling, siviløkonom eller lignende. Du har relevant erfaring og et godt nettverk innen eiendomsbransjen er en fordel, men kandidater med mindre erfaring kan også søke. I tillegg er du kundeorientert og serviceinnstilt med gode samarbeids- og kommunikasjonsferdigheter. God skriftlig og muntlig fremstillingsevne, flytende norsk er en forutsetning. Du er læringsvillig, faglig engasjert, glad i nye utfordringer og nye måter å jobbe på. Vi ser etter en som er Initiativrik, ansvarsbevisst og nøyaktig i arbeidet; trives med langsiktig planlegging basert på realistiske tidsskjemaer og foretar relevante prioriteringer 

Vi kan tilby:
Betingelser som er markedstilpassede.
Hos oss blir du en del av et anerkjent miljø for prosjekt- og byggeledelse. OPAK er aktive pådrivere og skaper verdier basert på samspill, kompetanse, utvikling og kreativitet. Du blir en del av et selskap som har en unik nærhet til kunden og en hjelpsomhetskultur som gjennomsyrer hele organisasjonen. OPAK tilbyr deg en spennende stilling i et kompetent fagmiljø hvor det foreligger gode muligheter for utvikling. Arbeidssted er i flotte lokaler på Skøyen hvor det er et bra sosialt miljø med et bedriftsidrettslag som arrangerer jevnlig med sammenkomster og konkurranser.  

Hvis du ønsker å høre mer om stillingen kan du gjerne ta kontakt med en av våre rådgivere i Express Rekruttering. Vi ser fram mot å høre fra deg! 

Om arbeidsgiveren

OPAK tilbyr høy kompetanse og et bredt spekter av rådgivningstjenester til bygg-, anleggs- og eiendomsmarkedene. Våre kjerneytelser er prosjektledelse, byggeledelse, leietakerbistand, anskaffelser, konseptvalgutredning, usikkerhetsanalyse, byggfaglig spesialrådgivning, eiendomsrådgivning, energi- og miljørådgivning. Medarbeiderne er vår viktigste ressurs. Vår samlede kompetanse er bredt sammensatt fra ulike fag- og virksomhetsområder, herunder sivilingeniører og ingeniører samt ansatte med bakgrunn som sivilarkitekter, mur- og tømrermestere, elektrikere og rørleggere, og sivil- og bedriftsøkonomer.

OPAK skal være en offensiv og foretrukken leverandør for kunder og samarbeidspartnere, som verdsetter sterk kompetanse, integritet og leveranser med høy kvalitet. Vi skal ha kunder som utfordrer oss, og som vi kan utvikle oss sammen med. Vi skal være en arena for ansatte som motiveres av å utgjøre en forskjell, yter det lille ekstra og gjerne overgår kundens forventning!

Vår lange historie og vår størrelse og posisjon er et resultat av tillit fra våre oppdragsgivere, høyt kvalifiserte medarbeidere og et stabilt og langsiktig eierskap. OPAK er rådgiveren som ikke er opptatt av hvor store vi kan bli, men hvor gode vi skal bli.

Rådgiver

Mia Therese Jøhl Fartum

+4747367874

mia@express.no