OPAK søker spesialrådgiver innen tilstandsvurdering av bygg og eiendom

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Spesialrådgiver Tilstandsvurdering bygg og eiendom
Arbeidsgiver:
Opak AS
Sted:
OSLO
Antall stillinger:
1
Nettside:

Rådgiver

Mia Therese Jøhl Fartum

+4747367874

mia@express.no

Spesialrådgiver innen tilstandsvurdering, bygg og eiendom 

OPAK har ledet og gjennomført en rekke prosjekter og vurderinger for offentlige og private kunder, og avdeling Eiendomsrådgivning ser nå etter personer med erfaring fra bygg- og eiendomsbransjen som kan supplere et allerede etablert og godt fagmiljø. Stillingen byr på en variert og utfordrende hverdag med spennende prosjekter for et bredt spekter av kunder.   

Arbeidsoppgaver: 

 • Avholde befaringer, utarbeide tilstandsvurderinger og anbefale tiltak relatert til vedlikehold og 
  oppgraderinger på både enkelteiendommer og større eiendomsporteføljer 

 • Teknisk rådgivning i forbindelse med eiendomstransaksjoner, utarbeide tekniske DD-rapporter 

 • Gjennomgå FDV-dokumentasjon og interne rutiner på eiendommer 

 • Bistand ved inn- og utflytting av leietakere 

 • Innkalle og lede møter etter avtale med oppdragsgiver 

 • Generell byggteknisk rådgivning, herunder bidra til å forutse, påpeke eller vurdere forhold som 
  kan ha teknisk, økonomisk eller sikkerhetsmessig betydning for bygg og eiendom 

 • Oppfølging av kunder 

 
Kvalifikasjoner/personlige egenskaper: 
Du har bakgrunn fra teknisk fagskole/ingeniør/sivilingeniør. Du har gjerne relevant erfaring med NS 3424 og 3451 og et godt nettverk innen eiendomsbransjen. I tillegg er du faglig engasjert, initiativrik, ansvarsbevisst og nøyaktig i arbeidet. Du er kundeorientert og serviceinnstilt med gode samarbeids- og kommunikasjonsferdigheter. God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk er en forutsetning. Prosjekter er hovedsakelig på Østlandet, men noe reising kan forekomme til andre steder i Norge.  

 
OPAK tilbyr: 

Betingelser som er markedstilpassede.
Hos oss blir du en del av et anerkjent miljø for prosjekt- og byggeledelse. OPAK er aktive pådrivere og skaper verdier basert på samspill, kompetanse, utvikling og kreativitet. Du blir en del av et selskap som har en unik nærhet til kunden og en hjelpsomhetskultur som gjennomsyrer hele organisasjonen. OPAK tilbyr deg en spennende stilling i et kompetent fagmiljø hvor det foreligger gode muligheter for utvikling. Arbeidssted er i flotte lokaler på Skøyen hvor det er et bra sosialt miljø med et bedriftsidrettslag som arrangerer jevnlig sammenkomster og konkurranser.  

Hvis du ønsker å høre mer om stillingen kan du gjerne ta kontakt med Mia Fartum 473 67 874 Vi ser fram mot å høre fra deg! 

Om arbeidsgiveren

OPAK tilbyr høy kompetanse og et bredt spekter av rådgivningstjenester til bygg-, anleggs- og eiendomsmarkedene. Våre kjerneytelser er prosjektledelse, byggeledelse, leietakerbistand, anskaffelser, konseptvalgutredning, usikkerhetsanalyse, byggfaglig spesialrådgivning, eiendomsrådgivning, energi- og miljørådgivning. Medarbeiderne er vår viktigste ressurs. Vår samlede kompetanse er bredt sammensatt fra ulike fag- og virksomhetsområder, herunder sivilingeniører og ingeniører samt ansatte med bakgrunn som sivilarkitekter, mur- og tømrermestere, elektrikere og rørleggere, og sivil- og bedriftsøkonomer.

OPAK skal være en offensiv og foretrukken leverandør for kunder og samarbeidspartnere, som verdsetter sterk kompetanse, integritet og leveranser med høy kvalitet. Vi skal ha kunder som utfordrer oss, og som vi kan utvikle oss sammen med. Vi skal være en arena for ansatte som motiveres av å utgjøre en forskjell, yter det lille ekstra og gjerne overgår kundens forventning!

Vår lange historie og vår størrelse og posisjon er et resultat av tillit fra våre oppdragsgivere, høyt kvalifiserte medarbeidere og et stabilt og langsiktig eierskap. OPAK er rådgiveren som ikke er opptatt av hvor store vi kan bli, men hvor gode vi skal bli.

Rådgiver

Mia Therese Jøhl Fartum

+4747367874

mia@express.no