OPAK søker senior byggeleder bygg

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Senior byggeleder bygg
Arbeidsgiver:
Opak AS
Sted:
OSLO
Antall stillinger:
1
Nettside:

Rådgiver

Mia Therese Jøhl Fartum

+4747367874

mia@express.no

Vi søker deg som er en engasjert og faglig sterk byggeleder

For å imøtekomme økende oppdragsmengde og styrke vår posisjon innenfor byggeledelse søker vi nå etter byggeledere innen bygg med minimum 5 års relevant erfaring.

Arbeidsoppgaver:

OPAK har prosjekter for private og offentlige byggherrer. Vi har mange meget faglig sterke kollegaer i OPAK AS og vi er stolte over den erfaringsoverføring vi har klart å skape på tvers av alle avdelinger.
Vår rolle i byggeprosjekter er å representere oppdragsgiver på byggeplassen, etablere godt samarbeid med utførende og kvalitetssikre og dokumentere utførelsen. Som byggeleder vil man bl.a.:

  • få ansvar for å sikre oppfølging og utførelse etter kontrakt og avtaler, med hensyn på kvalitet, fremdrift og kostnader.

  • følge opp og kontrollere at arbeidene utføres i henhold til offentlige myndigheters bestemmelser og forskrifter

  • innkalle og lede møter etter avtale med oppdragsgiver

  • bidra til å forutse og påpeke løsninger eller hendelser som eventuelt kan påvirke kvalitet/kost/fremdrift

  • utføre kostnadskontroll

  • ivareta SHA KU-rollen etter byggherreforskriften
     

Byggelederrollen byr på en faglig utfordrende hverdag med spennende og varierte oppdrag for et bredt spekter oppdragsgivere. Du vil rapportere til avdelingsleder byggeledelse, men vil også ha relasjoner til øvrige deler av organisasjonen og eksterne aktører. Avdelingen har en spennende og variert prosjektportefølje av pågående og utførte prosjekter.

Kvalifikasjoner og kunnskap:
Du har teknisk fagskole (fagskoleingeniør), bachelor (ingeniør) eller master (siv.ing.), du må ha relevant erfaring fra byggeledelse/anleggsledelse fra bygg- og anleggsvirksomhet samt tverrfaglig kompetanse. God skriftlig og muntlig formidlingsevne på norsk er en forutsetning. Det er en stor fordel at du har erfaring med norsk standard 8403, 8405 og 8407.

Egenskaper:
For å lykkes i rollen må du være faglig engasjert, løsningsorientert, positiv til nye utfordringer og trives godt med å lykkes sammen med andre. Du er strukturert, initiativrik og fremstår med faglig trygghet. Du har gode kommunikasjonsevner og evne til å skape et godt samarbeid med både interne, oppdragsgivere og andre relevante aktører
 

OPAK tilbyr: 
Betingelser som er markedstilpassede.
Hos oss blir du en del av et anerkjent miljø for prosjekt- og byggeledelse. OPAK er aktive pådrivere og skaper verdier basert på samspill, kompetanse, utvikling og kreativitet. Du blir en del av et selskap som har en unik nærhet til kunden og en hjelpsomhetskultur som gjennomsyrer hele organisasjonen. OPAK tilbyr deg en spennende stilling i et kompetent fagmiljø hvor det foreligger gode muligheter for utvikling. Arbeidssted er i flotte lokaler på Skøyen hvor det er et bra sosialt miljø med et bedriftsidrettslag som arrangerer jevnlig med sammenkomster og konkurranser.  

Hvis du ønsker å høre mer om stillingen kan du gjerne ta kontakt med Mia Fartum 473 67 874. Vi ser fram mot å høre fra deg! 

Om arbeidsgiveren

OPAK tilbyr høy kompetanse og et bredt spekter av rådgivningstjenester til bygg-, anleggs- og eiendomsmarkedene. Våre kjerneytelser er prosjektledelse, byggeledelse, leietakerbistand, anskaffelser, konseptvalgutredning, usikkerhetsanalyse, byggfaglig spesialrådgivning, eiendomsrådgivning, energi- og miljørådgivning. Medarbeiderne er vår viktigste ressurs. Vår samlede kompetanse er bredt sammensatt fra ulike fag- og virksomhetsområder, herunder sivilingeniører og ingeniører samt ansatte med bakgrunn som sivilarkitekter, mur- og tømrermestere, elektrikere og rørleggere, og sivil- og bedriftsøkonomer.

OPAK skal være en offensiv og foretrukken leverandør for kunder og samarbeidspartnere, som verdsetter sterk kompetanse, integritet og leveranser med høy kvalitet. Vi skal ha kunder som utfordrer oss, og som vi kan utvikle oss sammen med. Vi skal være en arena for ansatte som motiveres av å utgjøre en forskjell, yter det lille ekstra og gjerne overgår kundens forventning!

Vår lange historie og vår størrelse og posisjon er et resultat av tillit fra våre oppdragsgivere, høyt kvalifiserte medarbeidere og et stabilt og langsiktig eierskap. OPAK er rådgiveren som ikke er opptatt av hvor store vi kan bli, men hvor gode vi skal bli. gode vi skal bli.

Rådgiver

Mia Therese Jøhl Fartum

+4747367874

mia@express.no