OPAK søker prosjektleder og senior prosjektleder samferdsel

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Prosjektleder og senior prosjektleder samferdsel
Arbeidsgiver:
Opak AS
Sted:
OSLO
Antall stillinger:
1
Nettside:

Rådgiver

Mia Therese Jøhl Fartum

+4747367874

mia@express.no

For å imøtekomme økende oppdragsmengde og styrke vår samferdselssatsning ser OPAK etter dyktige og erfarne prosjektledere. OPAK er i ferd med å bygge opp et slagkraftig fagmiljø, og ser etter deg som kan være med å løfte vår kompetanse innen samferdsel. Du har gjerne et bredt nettverk med gode kontakter til private og offentlige oppdragsgivere. I OPAK vil du få utfordrende og varierte arbeidsoppgaver med oppdragsledelse av små og store samferdselsoppdrag hvor det er gode muligheter til å påvirke egen arbeidshverdag.

Arbeidsoppgaver
Som prosjektleder for samferdsel vil arbeidsoppgavene variere i kompleksitet og innhold. Disse vil blant annet kunne omfatte: 

 • Prosess og prosjektledelse av samferdselsprosjekter i flere faser
 • Prosjekterings- og fagansvar i tverrfaglige oppdrag
 • Prosjektrådgivning 
 • Kontraktsoppfølging, herunder ansvar for fremdrift, kvalitet og økonomi 
 • Kvalitetssikring av samferdselsprosjekter

En vesentlig del av vår oppdragsportefølje er offentlige arbeidsgivere Det er viktig at du etterlever OPAKs engasjement og kundeorientering ved å forstå oppdragsgivers behov og forventninger. 

Utdannelse og arbeidserfaring  
Du har relevant utdannelse på masternivå eller tilsvarende. Vi søker fortrinnsvis etter en prosjektleder med over 5 års erfaring, men dette er ikke et absolutt krav. Til senior prosjektleder kreves det minimum 10 års erfaring fra prosjektledelse hos byggherre, rådgiver eller entreprenør.
For begge stillinger ser vi etter prosjektledere med god erfaring innen samferdselsprosjekter. Kjennskap til samordnet areal og transportplanlegging samt grønn mobilitet blir vektlagt positivt. Teknisk kompetanse fra veg eller bane er også ønskelig. I tillegg må du ha kjennskap til relevante kontraktsstandarder (NS,NTK) og regelverk for offentlige anskaffelser. God skriftlig og muntlig formidlingsevne på norsk er en forutsetning.

Egenskaper  
Vi søker prosjektledere som liker å utfordre markedet i jakten på flere interessante oppdrag. For å lykkes i rollen må du være faglig engasjert, løsningsorientert, positiv til nye utfordringer, og trives godt med å lykkes sammen med andre. Du har gode kommunikasjonsevner og evne til å skape et godt samarbeid med både kollegaer, oppdragsgivere og andre relevante aktører. Du er strukturert, analytisk og fremstår faglig trygg. 
 
Vi håper at du blir vår nye medarbeider, og OPAK kan tilby deg følgende:

 • fri i påsken og romjulen i tillegg til 5 ukers ferie
 • konkurransedyktig lønn
 • gode pensjons- og forsikringsordninger
 • spennende og samfunnsrelevante oppdrag
 • et åpent, sosialt og inkluderende arbeidsmiljø
 • en kunnskapsrik og utviklende arbeidsplass
 • gode utviklingsmuligheter og fokus på individuell faglig vekst 
 • fleksibel arbeidshverdag som legger til rette for god balanse mellom jobb og fritid 
 • mulighet til å være en sentral del i den videre vekst og utvikling av avdelingen
 • mulighet for prosjekter på tvers av fagområder og avdelinger.
 • utenlandsturer og sosiale arrangementer

Hvis du ønsker å høre mer om stillingen kan du ta kontakt med Lisa Ulrikke Vaage 452 58 062 i Express Rekruttering. Vi ser fram mot å høre fra deg! 

Om arbeidsgiveren

OPAK tilbyr høy kompetanse og et bredt spekter av rådgivningstjenester til bygg-, anleggs- og eiendomsmarkedene. Våre kjerneytelser er prosjektledelse, byggeledelse, leietakerbistand, anskaffelser, konseptvalgutredning, usikkerhetsanalyse, byggfaglig spesialrådgivning, eiendomsrådgivning, energi- og miljørådgivning. Medarbeiderne er vår viktigste ressurs. Vår samlede kompetanse er bredt sammensatt fra ulike fag- og virksomhetsområder, herunder sivilingeniører og ingeniører samt ansatte med bakgrunn som sivilarkitekter, mur- og tømrermestere, elektrikere og rørleggere, og sivil- og bedriftsøkonomer.

OPAK skal være en offensiv og foretrukken leverandør for kunder og samarbeidspartnere, som verdsetter sterk kompetanse, integritet og leveranser med høy kvalitet. Vi skal ha kunder som utfordrer oss, og som vi kan utvikle oss sammen med. Vi skal være en arena for ansatte som motiveres av å utgjøre en forskjell, yter det lille ekstra og gjerne overgår kundens forventning!

Vår lange historie og vår størrelse og posisjon er et resultat av tillit fra våre oppdragsgivere, høyt kvalifiserte medarbeidere og et stabilt og langsiktig eierskap. OPAK er rådgiveren som ikke er opptatt av hvor store vi kan bli, men hvor gode vi skal bli.

Rådgiver

Mia Therese Jøhl Fartum

+4747367874

mia@express.no