Ønsker du å jobbe som prosjektleder med totalansvar og stor innflytelse, i et selskap i vekst?

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Prosjektleder
Arbeidsgiver:
Solid Entreprenør AS
Sted:
Lillestrøm
Antall stillinger:
1
Nettside:

Rådgiver

Lisa Vaage

+4745258062

lisa@express.no

Søker du nye utfordringer som prosjektleder hos en fremtidsrettet arbeidsplass med godt arbeidsmiljø? Da har du gode muligheter for en spennende karriere hos oss!  

Våre avdelinger i Oslo og Romerike søker dyktige prosjektledere, som trives med totalansvaret fra ferdig prosjektutvikling til fullstendig overlevering til kunde.

Som prosjektleder i Solid får du totalansvar for byggeprosjekter, der din kompetanse og finesse skal sørge for kvalitet i alle ledd av prosjektet. Hos oss er det korte beslutningsveier og stort engasjement for utvikling! I rollen som prosjektleder vil du selv påvirke hvilke prosjektet vi skal regne på, og du vil være en stor bidragsyter i utviklingen av teamet ditt.

Som leder er du proaktiv og stolt av det du får til, og følgende egenskaper er sentrale:  

 • Resultat- og forretningsorientert  
 • En lagspiller med gode samarbeidskunnskaper
 • Endringsorientert
 • Strukturert
 • Høy gjennomføringsevne
 • God tallforståelse

Av kompetanse og erfaring står det sentralt at du har:

 • Relevant utdanning fra høyskole/universitet
 • Er sivilingeniør/ingeniør eller økonom
 • Minimum fem års erfaring fra lignende rolle, ideelt sett som prosjektleder, men erfaring som anleggsleder eller tilsvarende kan også være aktuelt

Vi tar læring på alvor! I vår organisasjon skal vi jobbe aktivt med faglig og personlig kompetanseutvikling. Vi ønsker trygghet og trivsel blant alle våre ansatte, og ledelse skal utøves i tråd med våre medarbeideres behov. Hos oss skal det være trygt å prøve, og å feile – dette er læring! Vår tilbakemeldingskultur er preget av oppriktighet, transparens og et ønske om å hjelpe hverandre.

Oppsummert tilbyr vi:

 • Konkurransedyktig lønn og en gunstig bonusordning
 • Spennende og varierte prosjekter
 • Et åpent og inkluderende miljø med utvikling i høysetet
 • Et selskap i vekst som DU kan være med på å utvikle
 • Firmahytte
 • Bilordning med kjøregodtgjørelse

Solid ønsker langsiktige relasjoner med både kunder, leverandører og ansatte, og grunntanken skal være at samarbeid gir bedre verdier. Vi skal sette langsiktig fortjeneste over kortsiktig profitt. Vi skal ta en aktiv rolle innen bærekraft, og gjennom vårt arbeid bidra til å nå FN’s bærekraftsmål. Solid har langsiktige eiere som investerer i ansatte og systemer for fremtiden. «Bygget av Solid» betyr kvalitet i alle ledd

Ta kontakt med Lisa Ulrikke Vaage i Express Rekruttering 45258062, hvis du ønsker mer informasjon om selskapet og stillingen. Vi ser fram mot å høre fra deg!

 

 

Om arbeidsgiveren

Solid Entreprenør AS er i vekst og videreutvikling, og trenger flere dyktige medarbeidere som kan være med på denne spennende reisen! Solid Entreprenør AS inngår i Solid- gruppen, og hadde i 2020 en samlet omsetning på 870 MNOK med et resultat på 38 MNOK, og har p.t. ca. 350 ansatte. Hovedkontoret vårt ligger i Fredrikstad, og i tillegg har vi et avdelingskontor i Lillestrøm. Vi er stolte av selskapet vårt som har posisjonert seg sterkt blant viktige og velkjente utbyggere på Østlandet, og som i dag opplever en stadig økende mengde oppdrag for spennende nybygg og rehabilitering innen boligprosjekter, offentlige bygg og næringsbygg. Selskapet er kjent for å levere i tråd med kundenes forventninger og er utpreget partnerorientert. Vår visjon er viktig for oss, og vi tar sikte på å skape verdier på alle nivåer – vi skal ta vare på kunder, samarbeidspartnere og ansatte gjennom godt samarbeid, proaktivitet og langsiktige relasjoner.

Rådgiver

Lisa Vaage

+4745258062

lisa@express.no