Ønsker du å bli med på en innovativ vekstreise?

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Key Account Manager
Arbeidsgiver:
COM4 AS
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
16.10.2023
Antall stillinger:
1
Nettside:

Rådgiver

Håkon Tveito

+4745897327

haakon@express.no

LinkedIn

Har du kunnskap om IoT og ønsker å være med på en innovativ vekstreise? 

Com4 har siden etableringen i 2011 vært en teknologisk pioner innen IoT og M2M løsninger i Norge. Vi tilbyr skreddersydde IoT-kommunikasjonsløsninger som muliggjør en bred rekke bruksområder – fra smarte byer og industrielle prosesser til helsevesenet og transportsektoren. Vi hjelper bedrifter og organisasjoner med å samle inn, analysere og utnytte data fra tilkoblede enheter for å gjøre verden smartere og vår effektiv. 

Dine ansvarsområder og ferdigheter: 
Som Key Account Manager vil du jobbe med å bygge og forvalte og din egen portefølje. Du vil bli en viktig ressurs i et godt team på 6 personer. Her vil du etablere sterke og bærekraftige relasjoner med nøkkelpersoner, og være en del et teknologisk og kommersielt sterkt miljø.

Du trenger ikke å være en ekspert på IoT, men kjennskap og interesse for feltet kommer godt med. Du har evnen til å se forretningsmessig verdi og kommunisere dette til flere ledd i organisasjonen. Ved å være proaktiv og selvgående etablerer du gode og bærekraftige relasjoner, som resulterer i vinn-vinn situasjoner. Erfaringen din fra oppsøkende salg vil komme veldig godt med, og dine gode kommunikasjon – og samarbeidsevner vil hjelpe deg med å løse problemene til bedrifter i utvikling.

Vårt ansvar og ferdigheter: 
Com4 eksisterer for å tilby ikke bare de riktige verktøyene, men først og fremst de mest passende løsningene til våre kunder. Derfor er vi forpliktet til konstant innovasjon og engasjement. Vi streber etter å være en av de mest anbefalte leverandørene av IoT i verden, og vi vet at våre ansatte er våre viktigste for å nå dette målet.

Derfor kan du forvente deg at du blir tatt godt vare på gjennom gode lønnsvilkår, et inkluderende arbeidsmiljø hvor det er lov å gjøre feil, og et fagmiljø som til enhver tid jobber for å være fremst i utviklingen. Selv om du vil jobbe selvstendig og målrettet, vil du oppleve at du har den riktige kompetansen rundt deg hver dag som gleder seg til å hjelpe deg i prosessene du har gående.
Vi mener at sosial trygghet er avgjørende for å lykkes i rollen, og du vil derfor oppleve at vi stadig finner på kule aktiviteter sammen.

Nysgjerrig? Søk nå! 

Om arbeidsgiveren

Har du kunnskap om IoT og ønsker å være med på en innovativ vekstreise?  Com4 har siden etableringen i 2011 […]

Rådgiver

Håkon Tveito

+4745897327

haakon@express.no

LinkedIn