Ønsker du å bidra til enda flere fornøyde kunder?

Ønsker du å bidra til enda flere fornøyde kunder?

Vi er på jakt etter service- og resultatorienterte kollegaer som trives med å kommunisere med kunder over telefon. Har du gode kommunikasjonsferdigheter, passion for salg og kan vise til gode salgsresultater, vil vi gjerne bli bedre kjent med deg!
 

Som HQ Sales Representative på porteføljesalg vil du arbeide med:
– salg av våre boligalarmer rettet mot privatmarkedet.
– rollen gir mulighet til å delta i gøyale konkurranser og spennende eventer som gjør arbeidsdagen både morsom og motiverende.
– du vil ha kontakt med kunder som skal flytte til ny bolig, overtakelse av eksisterende kundeforhold eller kunder som av ulike årsaker ønsker å forlate kundeforholdet.
– din primære oppgave er å lytte til kundens ønsker og behov, samtidig som du presenterer våre produkter og tjenester på en profesjonell og pålitelig måte.
 

Vi tilbyr:
– en solid onboarding gjennom Sector Way Academy.
– månedlige salgsutfordringer og teambaserte konkurranser, workshops og salgstrening.
– større sosiale arrangementer som Sector Alarm Awards og sommerfest.
– vi verdsetter et godt arbeidsmiljø og har stor takhøyde med plass til både prestasjon og glede.
– spennende karriere- og utviklingsmuligheter.
– meget gode bonus- og provisjonsordninger.
 

Ta kontakt med rådgiver Aase-Marie S. El Sayed | aase-marie@express.no i Capus Express dersom du har spørsmål om stillingen!

Vi gleder oss til å høre fra deg! 

Om arbeidsgiveren

Sector Alarm er en av Europas ledende leverandører av sikkerhet, og har mer enn 650 000 fornøyde og trygge kunder i Europa. I over 28 år har vi levert sikkerhet til våre kunder gjennom å tilby alarmløsninger med svært høy kvalitet for private hjem og bedrifter med utmerket kundeservice, noe som fremgår av vår kundetilfredshet på 95%.

Sector Alarm har hatt en sterk vekst gjennom årene, og har en spennende og lovende fremtid med fokus på ytterligere vekst i både nye og eksisterende markeder. Vi har mer enn 3000 ansatte i Norge, Sverige, Finland, Irland, Spania, Frankrike, Italia og Portugal, og har fokus på å ansette de riktige menneskene. Med de riktige menneskene på de riktige stedene i organisasjonen har vi tatt en sterk markedsposisjon i landene vi opererer i, fordi vi kan tilby våre kunder toppmoderne sikkerhetsløsninger.