Maskinfører på jakt etter nye utfordringer?

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Maskinfører
Arbeidsgiver:
Agro Anlegg AS
Sted:
SKI
Søknadsfrist:
Snarest
Antall stillinger:
3
Nettside:

Rådgiver

Carolin Wiklund

+4740305431

carolin@express.no

Agro anlegg har 60 verdifulle ansatte og omsatte i 2020 for 185 millioner. Agro Anlegg AS utfører grunnarbeid, VA og komplette utomhusanlegg, og våre oppdragsgivere er hovedsakelig kommunale og statlige. Vårt kontor ligger i Ski og vårt arbeidsområde er Oslo-regionen. Vi ser etter deg som har ett ønske om å utgjøre en forskjell. Ønsker du å bli en del av et faglig dyktig team og spennende prosjekter ønsker vi å høre fra deg.

Arbeidsoppgaver:

 • Opparbeiding av veier, parker, grøfter, byggegroper, VA anlegg og montering/stabling av granittmurer
 • Det er en fordel om du behersker både hjulgravere og beltemaskiner, samt at du har erfaring med maskinstyring/GPS. Agro har investert i elektriske gravemaskiner, så det kan også være aktuelt å kjøre nullutslippsmaskiner
 • Fremme trivsel og godt samarbeid internt og eksternt

Dine kvalifikasjoner og egenskaper:

 • Vi søker selvstendig maskinfører, gjerne med et ønske om å lede andre
 • Fagbrev som maskinfører
 • Kompetansebevis og lengre relevant erfaring kan kompensere krav om fagbrev
 • Gode samarbeidsevner og godt humør
 • Du både ønsker og evner å utføre enkelt vedlikehold på egen maskin

Agro anlegg kan tilby deg

 • En selvstendig hverdag, med varierte og utfordrende arbeidsoppgaver
 • Spennende stilling hos en trygg arbeidsgiver i utvikling
 • Arbeidssted stor-Oslo

Har du spørsmål vedrørende stillingen er du velkommen til å kontakte rådgiver i Express Rekruttering  Caroline Pedersen caroline@express.no eller Linda Slettebø/ linda@express.no 

Om arbeidsgiveren

Agro Anlegg AS er et anleggs- og entreprenørfirma som skaper grønne og varige uteromsløsninger for næringskunder og virksomheter innenfor kommunal og offentlig sektor.
Historien vår går tilbake til 1980, og firmaet TE Ruud Utemiljø. I 1997 kom Tor Erik Staw inn på eiersiden, og ble ansatt som daglig leder. Siden har det vært enkelte eiertransaksjoner og navneskifter, men kjernen i virksomheten har bestått. Siden 2003 har bedriften båret navnet Agro Anlegg AS.

Skal vi fremheve noe ekstra i Agro Anlegg AS, er det alle våre svært kompetente medarbeidere. Det gir stor trygghet for alle ansatte å være et godt sammensveiset team. Lagfølelsen er stor, og hver eneste dag leverer våre fagarbeidere ekte håndverksarbeid av solid kvalitet, noe som tydelig vises i våre referanseprosjekter.
Agro Anlegg AS holder i dag til i store og moderne lokaler, sentralt plassert i Ski sentrum. Ved å samle hele maskinparken og all kompetansen på ett sted, har vi fått mulighet til å drive enda smartere og mer kostnadseffektivt. Dette er noe som selvsagt kommer alle våre kunder til gode.

Agro Anlegg har tatt ett bevisst miljøvalg – og fornyer løpende maskinflåten med grønn teknologi. Vi er i dag i besittelse av hjullaster, gravemaskiner i segmentene liten, medium og stor, samt lastebil som er elektriske.

Rådgiver

Carolin Wiklund

+4740305431

carolin@express.no