Insenti Samferdsel søker prosjektleder

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Prosjektleder
Arbeidsgiver:
Insenti Samferdsel
Sted:
OSLO
Antall stillinger:
1
Nettside:

Rådgiver

Susann Tandberg

+4747832434

susann@express.no

LinkedIn

Hvem er vi? Vi i Insenti Samferdsel har som mål å levere ledelse og rådgivning som gir fornøyde kunder i alle typer av samferdselsprosjekter. Vi har en klar visjon om å etablere oss som en betydelig aktør for prosjektadministrasjon innen samferdsel, og ønsker å bli sett på som byggherrens foretrukne samarbeidspartner. I avdelingen vår har vi kollegaer med 10 til 40 års erfaring fra prosjektarbeid innen vei, jernbane, t-bane og VA.

 

Hvem er du? Du er en pålitelig person som er flink til å kommunisere og samarbeide med andre. Du liker å sitte ute hos kunder og trigges av store og spennende samferdselsprosjekter. Du er en person med et godt øye for prosjektstyring, økonomi og fremdrift. Du ser viktigheten av SHA og kvaliteten i prosjektene, og klarer å styre prosjektene i mål. Vi ser helst at du har utdannelse som ingeniør eller sivilingeniør og har sittet i prosjektleder-/prosjekteringslederrollen i overkant av 5 år. Det er en fordel om du har erfaring fra mellomstore til store infrastruktur prosjekter. Som person er du trygg, strukturert og ryddig som er flink til å samarbeide med kollegaer og kunder.

 

Er du prosjektlederen som vil lede og utvikle Insenti Samferdsel sin prosjekter til nye høyder?

Trives du med prosjekter innen samferdsel, jernbane, vei, VA og tunell er du kanskje rett kandidat for denne stillingen! Vi har kunder som blant andre Bane NOR, Sporveien, Oslo Kommune, Fornebubanen og Bymiljøetaten for å nevne noen.

 

Arbeidsoppgaver

 • Prosjektledelse av infrastrukturprosjekter.
 • Ledelse, anskaffelser og kontraktsoppfølging.
 • Prosjektleder har overordnet ansvar for prosjektstyring, økonomi og fremdrift, SHA og kvalitet i prosjektene, samt interessenthåndtering.
 • Styre prosjektet mot de mål som er satt.

Kvalifikasjoner

 • Minimum 5 års relevant erfaring som prosjektleder, prosjekteringsleder, kontraktsrådgiver eller tilsvarende hos byggherre, rådgiver eller entreprenør.
 • Erfaring fra planlegging og/eller gjennomføring av vei- og gateprosjekter, sporvei, jernbane, havneanlegg eller andre typer infrastrukturprosjekter.
 • God kjennskap til relevante kontraktstandarder (NS, NTK) og regelverk for offentlige anskaffelser, samt normaler og regelverk.
 • Master/sivilingeniør/ingeniør eller tilsvarende innen relevante fagområder.

Personlige egenskaper

 • Ansvarsbevisst og med naturlig autoritet.
 • Resultatorientert og strukturert.
 • Samarbeidsorientert og løsningsfokusert.
 • Gode kommunikasjonsferdigheter på norsk.

Insenti Samferdsel tilbyr

 • Utfordrende arbeidsoppgaver i spennende prosjekter.
 • Gode og konkurransedyktige betingelser.
 • Utviklingsmuligheter.
 • Godt arbeidsmiljø – faglig og sosialt.

 

Vi i Insenti Samferdsel nyter godt av å være i et lite selskap, vi har løpende dialog og du vil få stor påvirkningskraft. I tillegg, er vi endel av et større konsern sammen med Insenti AS og Insenti Drammen AS og vi kan derfor knytte mange relasjoner på tvers av avdelinger og jobbe tverrfaglig innenfor bygg, eiendom, teknikk miljø og SHA. Vi har felles fagsamlinger og drar på tur og har det gøy sammen!

 

Har du spørsmål vedrørende stillingen er du velkommen til å kontakte Rådgiver i Express Rekruttering Susann Tandberg I susann@express.no

Om arbeidsgiveren

Insenti Samferdsel har siden 2016 levert prosjektledertjenester innen hele verdikjeden i samferdselsprosjekter, alt fra tidligfase til gjennomføringsfase. Vi leverer ledelse og rådgivning i alle faser av samferdselsprosjekter. Vårt søsterselskap Insenti AS er en ledende aktør innen prosjektutvikling og prosjektledelse
– herunder ledelse av byggherrestyrte delentrepriser, i Osloregionen. Selskapet har siden oppstarten i 2001, gjennomført en rekke betydelige prosjekter for flere profesjonelle byggherrer. Selskapet har ledet gjennomføringen av kontorbygg, forretninger, restauranter, politihus, rettsbygninger og boliger, både som nybygg og rehabilitering.

Insenti omsatte for 635 millioner i 2021, og har for tiden 67 ansatte.

Rådgiver

Susann Tandberg

+4747832434

susann@express.no

LinkedIn