Ice søker Shop Manager

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Shop Manager
Arbeidsgiver:
ICE NORGE AS
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Søknader behandles fortløpende
Antall stillinger:
3
Nettside:

Rådgiver

Thea-Louise Langevei

+4790509417

thea@express.no

Vi åpner flere nye ice butikker i 2021 og er på utkikk etter deg som ønsker å jobbe som Shop Manager i Stor-Oslo og omegn! 

Ice har blitt kåret til en av Norges beste arbeidsplasser gjennom Great Place To Work for tredje året på rad. I 2018 og 2019 havnet vi på en åttende plass og i 2020 ble vi kåret til Norges 7. beste arbeidsplass! Vi har på kort tid blitt en betydelig utfordrer i mobilbransjen i Norge med over en halv million kunder og størst vekst i bransjen.

I år feiret vi 1.årsjubileum for ice butikkene på Sandvika og Strømmen Storsenter, og forsetter eventyret med flere nyåpninger i 2021. Med deg på laget skal vi sørge for at ice forblir en unik og annerledes mobiloperatør. En mobiloperatør som hver dag kjemper for å bli Norges mest anbefalte selskap.

Vi i ice søker nemlig en sprudlende, engasjert og allsidig Shop Manager til vår splitter nye butikk! Vi har lansert det vi liker å kalle fremtidens telekombutikk, med økt fokus på opplevelse og service. I en verden som blir stadig mer digital, ser vi behovet for å pleie det nære og det personlige, men for å få til dette trenger vi en som deg!

Det vi ser etter er en skikkelig ILDSJEL. En som evner å skape en arena der folk har lyst til å oppholde seg. En som gjennom unike opplevelser klarer å skape lokal forankring og tiltrekke seg potensielle kunder. En som står på, som yter unik service og som elsker å bidra til å bygge noe helt fra start.
 

For å styre butikken i riktig retning trenger vi samtidig et tydelig LEDERTALENT. En med kremmerånd og kommersiell teft, som jobber strategisk for å konvertere kunder fra opplevelse til transaksjon. Det passer deg perfekt, for med naturlig tiltrekningskraft trekker du kunder inn i butikken, og evner å skape struktur i et kreativt kaos. Miljøskaper! Det er deg.

Ansvarsområder:

  • Salg og kundebehandling i butikk
  • Drifte butikken. I det inngår budsjettering, resultatansvar, personalansvar, sørge for at butikken har riktig varelager, utarbeidelse av kampanjer og øvrig markedsføring, samt bygge og utvikle konseptet videre 
  • Hovedtellinger og rullerende tellinger, service og retur, svinn, varemottak, varepåfylling og renhold
  • Ansvarlig for lokale aktiviteter i butikken

 

Vi tror du er en person som: 

  • kan salg og butikkdrift og forstår drivere for å levere gode resultater innen varehandel
  • har erfaring med personalansvar
  • evner å skape gode relasjoner med ansatte, kolleger og kunder 
  • kommer lett i prat med ulike type mennesker, og har en over snittet god formidlingsevne
  • bidrar med innspill til hvordan organisasjonen til enhver tid skal utvikle seg hensiktsmessig
  • har erfaring og/eller interesse for teknologi og telekom

 

Det er jo ikke til å stikke under en stol at vi håper du har sterk interesse for telekom og teknologi. Vi forventer ingen ELON MUSK eller innovative bilturer i verdensrommet, men vi håper du blir gira når vi snakker nettverk og dekning. Har du interessen fikser vi resten. Opplæring skal bli!

Stillingen er en fulltidsstilling og arbeidstiden er relatert til Senterets åpningstider. Du må være over 18 år for å bli vurdert til denne stillingen. 
 

Søk på din måte

Vi vet at folk er forskjellige, og ikke alle er like glade i å skrive søknad. Det vi er opptatt av er å finne deg med genuin interesse for å bygge og utvikle team og leve ut vårt butikkonsept. Derfor ønsker vi at du søker på stillingen på den måten som best representerer DEG! Om det er i form av video, søknad, sms, presentasjon, eller annet – det bestemmer du (thea@express.no).

Har du spørsmål om stillingen er du velkommen til å kontakte vår innleide Rådgiver konsulent, Thea-Louise Langevei. Dersom du ønsker å legge inn en søknad, bruk linken "søk her''

Om arbeidsgiveren

Vi åpner flere nye ice butikker i 2021 og er på utkikk etter deg som ønsker å jobbe som Shop […]

Rådgiver

Thea-Louise Langevei

+4790509417

thea@express.no