HMS-leder

Søknadsfristen på stillingen er dessverre utløpt og det er derfor ikke lenger mulig å søke. Ta gjerne en titt på våre andre ledige stillinger eller kontakt oss på adm@express.no.

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
HMS-leder
Arbeidsgiver:
AF Gruppen Norge AS
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Utløpt
Antall stillinger:
1
Nettside:

Rådgiver og teamleder

Pernille Gundersen

+4795966059

pernille@express.no

LinkedIn

Rådgiver

Linda Slettebø

+4791173994

linda@express.no

LinkedIn

AF Nybygg opplever sterk vekst og søker nå en proaktiv HMS-leder som ønsker en langsiktig utvikling, og fordypning innen HMS-faget i byggebransjen.
I AF har vi en sterk HMS-kultur og solid fokus på systematikk. Vi søker etter deg som kan være med å lede videreutviklingen av AF Nybyggs HMS-arbeid, systemer og prosesser, samt evner å tilrettelegge for sikker og effektiv drift på alle nivåer i våre prosjekter. Du vil få gode muligheter for å påvirke utvikling av enheten på alle fagområder innenfor HMS (helse, arbeidsmiljø, ytre miljø, sikkerhet og A-krim). Du vil også kunne delta i AFs forumer på tvers av forretningsenhetene. 
Du vil jobbe under, og rapportere til AF Nybyggs HMSK- og Personalsjef.
Arbeidssted er i det enkelte prosjekt etter behov, hvor du jobber sammen med, og rapporterer til stedlig prosjektledelse. Normalt vil man være med fra oppstarten av et prosjekt og 6 måneder frem i tid, samt videre oppfølging i intensive faser.
Dette er en spennende mulighet for deg som ønsker å videreutvikle deg innen faget og har et langsiktig ønske om å utvikle HMS-arbeidet i AF Nybygg videre.

Kvalifikasjoner: 

  • minimum 5 års erfaring med HMS-arbeid, fortrinnsvis fra bygg og anlegg
  • utdanning som ingeniør eller sivilingeniør
  • inngående kjennskap til og erfaring med HMS-arbeid kan kompensere for formell utdanning
  • praktisk erfaring fra prosjekter, enten som fagarbeider eller funksjonær
  • utviser forståelse for hvordan produksjon og sikkerhetsarbeid fungerer på en byggeplass 

Personlige egenskaper

  • detaljorientert person og evne til å se det store bildet
  • du ser muligheter og beskriver utviklingsbehov
  • foroverlent og dyktig til å prioritere
  • strukturert, grundig og nytenkende

Rollen krever at du jobber selvstendig, at du er serviceinnstilt og tålmodig. Du bør være flink til å formidle din kunnskap og bidra til den gode kulturen vi er så stolte av i AF.

I AF Gruppen blir du del av et stort kollegafellesskap av engasjerte fagpersoner, som brenner for både fag og resultatoppnåelse. Vi tror på at trivsel og prestasjon henger sammen, og er stolte av å kunne vise til både gode resultater og høy trivsel blant de ansatte. Vi verdsetter god entreprenørånd, og tilrettelegger for at dyktige ansatte skal få utvikle seg innen nye fag- og ansvarsområder.

For ytterligere informasjon om stillingen er du velkommen til å kontakte våre rådgivere Linda Slettebø | linda@express.no eller Pernille Gundersen | pernille@express.no
Ønsker du å søke på stillingen, vennligst benytt linken 'SØK'

Om arbeidsgiveren

AF Nybygg ble opprettet i 2017 som en ny forretningsenhet i AF Gruppen Norge AS med erfarne ressurser fra andre forretningsenheter i AF for å danne grunnlag for ytterligere vekst. AF Nybygg retter seg inn mot oppføring av nye komplette bygg. Prosjektene utføres innen boligbygg, offentlige bygg (skolebygg, omsorgsbygg, mv.), næringsbygg og andre typer nybygg. AF Nybygg utfører prosjekter i Stor-Oslo regionen, primært i Oslo og Akershus. Prosjektene kjennetegnes som komplekse, tidkrevende, spennende og har vanligvis en kontraktsverdi på over MNOK 100. AF Nybygg kan utføre alle typer entrepriser, herunder total-, general-, hoved- og samspillsentrepriser. Med prosjektutførelse av AF Nybygg får man innovative løsninger der vi digitaliserer smart og etter kundens behov. Fremtiden er her nå, og AF Nybygg har kompetansen som gjør at vi bygger morgendagens bygg i dag.

Rådgiver og teamleder

Pernille Gundersen

+4795966059

pernille@express.no

LinkedIn

Rådgiver

Linda Slettebø

+4791173994

linda@express.no

LinkedIn